Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Stejně by mohlo být zajímavé, proč si autor vybral zrovna 13:24. Jestli to pro něj má nějaký skrytý význam, nebo je to čistě nahodilost. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Stejně by mohlo být zajímavé, proč si autor vybral zrovna 13:24. Jestli to pro něj má nějaký skrytý význam, nebo je to čistě nahodilost. :-)
obsahuje první 4 číslice, které jsou rozdělené na liché a sudé... nic jiného mě nenapadá :D
Prosím o nápovědu do správ k 18,19,21,22,23 vím že je to dost ale já mám asi vymetenou hlavu, jestli je to moc tak aspoň nějaké to políčko z uvedených ;).
Díky ;ú
Tak jsem dnes celý den přemýšlela a nic.....byla by nějaká nápověda prosím?
Mne by sa hodila nejaká maličká nápovedka k 11., pretože nech kukám ako kukam, absolútne mi nič nenapadá. :D
EDIT: Ďakujem za rady, teraz tu krútim hlavou, aký som bol hlúpy. :D Nuž čo, človek niekedy pohorí na tých jednoduchších veciach a tie zložitejšie mu nerobia problém. :D
Jsem vážně zvědavá co si na nás přípraví na zítřek :-) si připadám jako ty děti v Americe, nemůžu dospat :-D
Mooooc děkuji za nápovědy moooc mi to pomohlo, došlo mi že tak těžké to nebylo jenom ta 18 je zavádějící. Ještě jednou velkééé díky ;)
HonZajs000 napsal(a):
Puvodne jsem chtel dat 12:34 ale to by vas mohlo mast jeste vic :) takze je to upravena nahodilost
radioaktivniwewerka napsal(a):
Jsem vážně zvědavá co si na nás přípraví na zítřek :-) si připadám jako ty děti v Americe, nemůžu dospat :-D
tak už jenom hoďku a tři čtvrtě, to nechoď spát :D