Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Síce som sa tešila na hádanku ale aj tak príjemné prekvapenie:)Dúfam že o rok sa budeme môcť trápiť zase;)Veselé Vianoce vám prajem!
Krásne vianoce želám všetkým :) na záver príjemné prekvapenie:)
Snéď nebudem znieť príliš nevďačne, ak napíšem, že ma viac potešila trofej ako playlist :D Ale určite aj ten začnem skoro používať :)
Naozaj vďaka za super kalendár, ktorým som si veľmi spríjemnila čakanie a veselé Vianoce všetkým :)
P.S. Ma zaujíma, podľa čoho sú hviezdičky na trofeji (jj, som smutná, že mám len 4 z piatich :D).. Je to podľa množstva tipov? Či je to tajná informácia? :D
Jéé, skvělé překvápko.. Přeji všem krásné Vánoce...
watchlist by mě také zajímal..
Šťastné a veselé všem, :-)
téééda, taky sem trošilinku zklamaná.. čekala jsem, že si užiji ještě jednu poslední hádanku... ale i tak super :) děkuji za trofej :) a také se přidávám a všem přeji Krásné a Veselé Vánoce :)
Hehe a já pořád špekuloval nad tím jakej dáte seriál s nějakou vánoční tematikou nebo něco takového ale tohle taky potěšilo :)Jinak chci moc poděkovat za tento kalendář bylo to super a doufám že bude i příští rok už teď se na něco podobného těším :).
PS: Jinak přeji všem krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. :)
Lill napsal(a):
P.S. Ma zaujíma, podľa čoho sú hviezdičky na trofeji (jj, som smutná, že mám len 4 z piatich :D).. Je to podľa množstva tipov? Či je to tajná informácia? :D
asi podľa úspešnosti, t.j. čím menej celkových tipov, tým viac hviezdičiek...tiež mám 4...a btw. iný text by Fruiko v zálohe nemal, ehm? :D "Tuto trofej má pouze 346 uživatelů" nie je moc utešujúce :D :D