Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
achjo tak dneska je to fakt strasny :( zkousim to uz 2 hodiny a furt me nic nenapada :( poradi mi nekdo trosku?
Fruiko napsal(a):
Cílové slovo máš, tak na něj aplikuj vzorec. Opačným postupem se mělo přijít na cílové slovo.
ÁÁÁÁh.. už mi to došlo :-D noooo néé. tak na to bych opačným způsobem nepřišla :D na to mi chybí dost intelektu :D
No hurá,som sa teda našpekuloval nad koninami... :D
Natt753 napsal(a):
achjo tak dneska je to fakt strasny :( zkousim to uz 2 hodiny a furt me nic nenapada :( poradi mi nekdo trosku?
Přečti si pár příspěvků, co psali ostatní před tebou... myslím, že tě to pak napadne... ;)
Dneska jsem poprvé nečekala a nevyplňovala po půlnoci, byla jsem hrozně zvědavá a naštěstí i dnes hned uhodnuté.:)
Dnešek pobavil zatím nejvíc. :D A opět na první pokus správně... i když jsem mírně váhal.
dnes mě z hádanky ani nebolí palice,což je pro mě novinka :) super, tento seriál mám velmi ráda :) snad uspěju aj zítra
Tak já dneska vůbec nevím. Ani nevím tu dvojku, to červené c. Čtu si všechno možné, ale nic. Můžete mi trochu pomoc?
Dnešok je super! :)
Táto hra ma nesmierne baví :D, kiež by tu bola po celý rok :D !