Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dekuji za super soutezeni :)
Advent byla skvela zabava. Mohli bychom dostat seznam spravnych odpovedi? Mne by zajimali ty co jsem nevedela :)
phoebess napsal(a):
já nesnáším "to be continued...", grrr :D
mne nevadia...aspoň "mám" čas dopozerať zvyšných 250 seriálov, kt. aktuálne v tú dobu sledujem :D
Tak nějak jsem čekala že dneska bude buď něco hodně lehkého nebo vůbec nic na hádání a nějaké překvápko, což přesně bylo:) Už pár let nedostávám adventní kalendář (s ošklivou čokoládou, kterou za mě stejně musela sníst mamka), tím víc mě váš nápad potěšil a svým způsobem vrátil do dětství :) Takže moc děkuji a přeji krásné Vánoce celému týmu serialzone.cz a všem ostatním serialmaniakum:)
Illyria napsal(a):
Dekuji za super soutezeni :)
Advent byla skvela zabava. Mohli bychom dostat seznam spravnych odpovedi? Mne by zajimali ty co jsem nevedela :)
Až v lednu, protože trofej se přiděluje při otevření 24, podle počtu uhodnutých. A kdyby se zveřejnili správné odpovědi, tak by to měli, ti co čekali lehčí.
Docela jsem se těšil na poslední hádanku ... ale nevadí - adventní kalendář byl prostě skvělý. Děkuji tvůrcům a přeji všem krásné Vánoce.
EDIT:Celkově 70 pokusů, všechny jsem uhádl v ten den, trofej s pěti hvězdičkami.
Moc jsem si to užila!:)) i když mi to moc nešlo:DD překvápko je super!:)
Fruiko napsal(a):
Až v lednu, protože trofej se přiděluje při otevření 24, podle počtu uhodnutých. A kdyby se zveřejnili správné odpovědi, tak by to měli, ti co čekali lehčí.
Diky za info. Ja si pockam, dulezite ze se to dozvim :)
Zajímalo by mě, za jakých podmínek se dalo získat 5 hvězdiček. Je tu někdo, kdo je má? :-D
Jinak šťastné a veselé
A poslední okénko otevřené...:)
Tímto bych chtěla Fruikovi, Biskinovi a Megawirovi poděkovat za tento úžasný a milý počin, díky kterému byl pro nás advent zábavný a tolik jsme si ho užili. Stálo nás to pár modřin, vytrhaných vlasů a možná i rozbitých klávesnic, ale rozhodně to stálo za to :) A kromě velkého díky samozřejmě posílám i přání krásných Vánoc plných radosti a zaslouženého odpočinku. A to nejen jim, ale nám všem, co máme Serialzone tak rádi ;)