Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Květa-k napsal(a):
no, ale přidělilo ti osudí 5 hvězdiček
Bych řekla, že u hvězdiček jde o to, zda se uhádlo každý den a ne na kolik pokusů.. Můžu se ale mýlit.
To máte za to, že tu strašíte o půlnoci. Ti co si to otevřou už ráno to budou mít v pořádku. :P
Fruiko napsal(a):
To máte za to, že tu strašíte o půlnoci. Ti co si to otevřou už ráno to budou mít v pořádku. :P
Čí je to asi chyba. Kdo tu vytvořil závislost komunity na otevírání okýnek :-O
Fruiko napsal(a):
To byste museli vymyslet hru, která by nás tak nebavila :D
Jacob88 napsal(a):
Skvělé já taky :-D Mám ještě o 1 míň :(
2, 3, 15 a 16 nebyly uhodlé v den zadání.
Fruiko napsal(a):
:D :D :D :D
Fruiko napsal(a):
2, 3, 15 a 16 nebyly uhodlé v den zadání.
:-D Soude svou vinnu přiznávám :-(
Fruiko napsal(a):
:-D :-D
A tož dobré to bylo.. Klobouk dolů tvůrci :) Na velikonoce očekáváme další v podobě vajíček :DDD
Já jsem naprosto spokojená, trofej, 5 hvězdiček za 25 pokusů, páchaných většinou hned po půlnoci, tak předpokládám, že i pořadí, kdy bylo uhodnuto, hrálo nějakou roli. Jako to je u procent v postergame.
Takže vřelé díky za opravdu bombózní zábavu, přeju krásné svátky a hodně skvělých nápadů, jako byl tenhle. A dárek, playlist, nemám slov, prostě paráda, ještě jednou díky :-D