Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Perfektní nápad, moc děkuji za trofej.
Jak jsem si onehdá stěžovala, jestli počítají pokusy, tak jo a mám jich 235:)
47? To jsem překvapená, čekala jsem to mnohem horší. :)
Díky za poutavou bojovku. Byla velice... poutavá. ;-)
Děkuju za úžasnou hru, trofej i 5 hvězdiček :-)) Pokusů bylo 67, což ještě jde:-) Přeji všem ,,serialzoňákům" šťastné a veselé Vánoce.
Ďakujem serialzoňákom za super zábavu :) :)
dubakm napsal(a):
Děkuju za úžasnou hru, trofej i 5 hvězdiček :-)) Pokusů bylo 67, což ještě jde:-) Přeji všem ,,serialzoňákům" šťastné a veselé Vánoce.
Jo, jsem na tom stejně, pokusy jsem nasbírala hlavně u hádanek, kde jsem byla naprosto v koncích, ale dala jsem nakonec všechny ;). Díky autorům za super zábavu a zamotání všech závitů v hlavě. Přeji Vám všem požehnané Vánoce a hodně štěstí do nového roku. Seriálům zdar :D!
Děkuji za skvělou hru, dárek i trofej. Má chyba, že jsem na kalendář přišla až po několika dnech. Pokusů 77 a 3 hvězdičky. Všem přeji šťastné a veselé vánoce:
Děkuji všem tvůrcům kalendáře za příjemnou zábavu a všem přejí krásné vánoce!
Moc děkuji za úžasné zpestření předvánočního času s adventním kalendářem. Kam se hrabou čokoládky, že? Taky bych touto cestou rád poděkoval celému skvělému týmu SerialZone za naprosto úžasnou práci, skvělý přístup a snahu o rozšiřování webu, jak jen to jde. Moc díky. :-)
Všem samozřejmě veselé Vánoce a šťastný nový rok.