Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji za tu krásnou hru, která mi skvěle oživila advent a přeji vám všem Veselé Vánoce a vše nej do roku 2014.
Ja by som sa chcel spytat. Bude nejaky shrnujuci clanok o tejto hre aj s vysvetlenim kazdeho policka? A hlavne ma zaujimaju statistiky: kolko ludi sa zapojilo, aky je rozptyl pokusov, nejake rekordy v pocte pokusov, zvysenie navstevnosti po polnoci,.... - no jednoducho som numerofil :-D
Dakujem tvorcom za tuto super hru.
PS: ja mam 27 pokusov.
Parádní nápad a super dárek pod stromeček, už si Playlist pouštím. Všem seriálzoňákům přeji Šťastné a veselé, hodně dárku pod stromečkem a hlavně pevné zdraví!
Děkuji za super advent :) 27 pokusů
44 pokusů a jen 2 hvězdičky, někteří měli víc pokusů a mají víc hvězdiček, ale i tak měla bych být ráda, mohlo to být horší
Case*Wawe*Make napsal(a):
44 pokusů a jen 2 hvězdičky, někteří měli víc pokusů a mají víc hvězdiček, ale i tak měla bych být ráda, mohlo to být horší
Já měla 48 pokusů, ale mám 5 hvězd. Bude to tím, že jsi neuhádla hádanku v ten den co měla být uhádnutá. Myslím tím, jako každý den jedno okénko a uhádnuté
Děkuji za skvělou hru... Merry Christmas a Happy New Year 2014... :)
Krásné Vánoce všem a spoustu nápadů do roku 2014 ;-) ... díky za kalendář, byla to prča :D
xbulkoj napsal(a):
Ja by som sa chcel spytat. Bude nejaky shrnujuci clanok o tejto hre aj s vysvetlenim kazdeho policka? A hlavne ma zaujimaju statistiky: kolko ludi sa zapojilo, aky je rozptyl pokusov, nejake rekordy v pocte pokusov, zvysenie navstevnosti po polnoci,.... - no jednoducho som numerofil :-D
Ano, článek bude.
xbulkoj napsal(a):
V počtě pokusů nejhoršho už máme, a s radostí oznamuji, že jsem to asi já .. :D Měla jsem 180pokusů .. :D :D :D