Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja som mala 69 pokusov a pokiaľ sa dobre pamätám, tak som uhádla každý deň, ale mám len 4 hviezdičky. No čo už.
ďakujem za ožívenie decembra touto hrou, niekedy som sa fakt zapotila, naopak som niekedy mala odpoved hned.. pokusov síce 149 ale 5 hviezdičiek :) šťastné a veselé Vianoce prajem každému zo serialzone :)
hehe 5 hviezdičiek :)ale 111 pokusov :(
škoda, že tam nebol ani jeden môj obľúbený seriál... 90% seriálov som poznala, ale nevidela ani jednu časť :(
Moc děkuji všem, kteří se na tvorbě adventního kalendáře podíleli :)
A všem krásné a pohodové Vánoce :)
Lavazza napsal(a):
hehe 5 hviezdičiek :)ale 111 pokusov :(
Taky 5. Ale jen 23 pokusů. :-)
Chcel by som sa adminom a tvorcom kalendára poďakovať za zaujímavý nápad, a hlavne za to, že mi spríjemnili Vianoce... Prajem šťastné a veselé...
Mám 48 pokusů, ale protože jsem se o kalendáři dozvěděla až po týdnu, tak mám jen jednu hvězdičku. :)
"Na stole kapor voní, niekto na vianočný zvonček zvoní. Vianočné koledy tíško hrajú, ochvíľu sa darčeky rozdávajú. Prajem Vám v tento deň sviatočný, nech naplní Váš dom vánok vianočný."
Veselé Vianoce prajem všetkým!
Moc děkuji za celý kalendář. Opravdu moc povedené a zpestření adventu.
Já teda nevim, jestli děkuju, předvánoční shon, spánku málo a já místo abych šla na kutě každej den čekala co zas bude a když jsem na to nemohla přijít, šla jsem třeba v půl třetí v noci. Takže mi Serialzone nadělil spolu s kalendářem spánkový deficit :). Sorry děcka, jdu chrnět, než se vrátí rodiče z hospody a začne Štědrý den :D.