Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Anne89 napsal(a):
A jsem zvědavá, kdo vyhraje ten krásnej jackpot v tombole :D
no predsa Fruiko! :D nemôže si dovoliť, aby to vyhral hocikto iný, veď to by zruinovalo celú ekonomiku SZ :D
Super hra! Akorat mi nejde "odkliknout" to posledni okynko a porad mi to pise, ze jsem ho jeste dneska neotevrela... Jinak 23 pokusu. A taky jsem si bohuzel nevsimla te hry hned prvni den, tak nemam vsechny hvezdicky.
teda... 199 pokusů... kdybych tušil, že se to počítá, tak bych tam nepsal kdejakou blbost... ;-) Jinak luxusní soutěž! Veliké díky jejím tvůrcům!
Šťastné a veselé vánoce, všem seriálovým fanatikům, i těm ostatním ;-)
No 31 pokusů, nic moc na to, že 13 z těch seriálů sleduju pravidelně (nebo jsem viděl všechny díly, u těch, které skončily). Nejvíc mi daly zabrat 19. a 23.
Já bych měl vše na první pokus, nebýt blbého velkého céčka. :)
Hádanky od vás jsem si moc užila. Po pravdě jsem na dost z nich ani nepřišla.. :D Vaše práce je obdivuhodná a do budoucna vám chci popřát spoustu dalších skvělých nápadů a ještě více návštěvníků stránek.. ;) ..
PS: Moje oblíbená vánoční koleda, díky :D
Celý kalendář jsem si moc užil :) někdy to dalo pěkně zabrat, třeba když jsem se snažil mít uhodnuté všechny seriály do 24. a poslední seriál jsme po hodinovém přemýšlení se sestrou uhádli 23.12. v 23:59 :D díky moc všem tvůrcům za výborný nápad a skvělé zpracování! :))
Tak když to tak rozebíráte, tak já měla 24 pokusů. Ze všech políček byl 1 oblíbený, od 1 jsem viděla jeden díl a o 11 dalších vím, že existují. Těším se na příští rok, třeba tam najdu mé oblíbené. Díky tvůrcům, bylo to propracované do nejmenších detailů a mě osobně se hodně líbila 18.
Děkuji tvůrci/ům za skvělé spestření vánočního času. Všem serialzoňákům přeji šťastné a veselé Vánoce a hlavně bohatého ježíška.
P.S.: Všichni jste super!!!!!!!!!!
Docela by mě zajímalo, podle čeho se dávaly hvězdičky.