Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Destinytte napsal(a):
Docela by mě zajímalo, podle čeho se dávaly hvězdičky.
podľa najnovších(osobných) zistení podľa toho, koľko z tých 23 seriálov si uhádla v deň, keď bola hádanka aktuálna...na počte tipov celkovo nezáleží, môžeš mať aj 1000 tipov dokopy a stále by si mala 5 hviezdičiek, ak si uhádla všetky(alebo určitý počet) seriálov "na čas"...schválne, koľko seriálov si uhádla vždy v ten deň, keď bola hádanka sprístupnená? ak je moja teória správna, tak určite nie všetky...
//resp. úplne prvá otázka je, uhádla si vôbec všetky seriály? :)
Míša* napsal(a):
shenandoah: Myslím, že je docela nevhodné sem vyzradit řešení dvou hádanek, když jsou tady tací, kteří ještě nehádali.
Sorry, nemyslela jsem, že je to ještě podstatné, ale příspěvek jsem upravila.
inekafe napsal(a):
no predsa Fruiko! :D nemôže si dovoliť, aby to vyhral hocikto iný, veď to by zruinovalo celú ekonomiku SZ :D
Vsazeno rozhodně mám. :-)
Fruiko napsal(a):
Vsazeno rozhodně mám. :-)
preto je taký veľký jackpot, nie? :D lebo tam, kde my obyčajní ľudia máme že "kúp 1 lístok za 3 kredity a 2 lístky za 5 kreditov" ty máš "kúp 1000 lístkov za 3 kredity a 2000 lístkov za 5 kreditov" :D
inekafe napsal(a):
podľa najnovších(osobných) zistení podľa toho, koľko z tých 23 seriálov si uhádla v deň, keď bola hádanka aktuálna...na počte tipov celkovo nezáleží, môžeš mať aj 1000 tipov dokopy a stále by si mala 5 hviezdičiek, ak si uhádla všetky(alebo určitý počet) seriálov "na čas"...schválne, koľko seriálov si uhádla vždy v ten deň, keď bola hádanka sprístupnená? ak je moja teória správna, tak určite nie všetky...
//resp. úplne prvá otázka je, uhádla si vôbec všetky seriály? :)
Ano, mám všechna políčka uhádnutá, ale o kalendáři jsem nevěděla od prvního dne, ale potom jsem uhodla všechna políčka vždy v den, kdy byla zadána.
Tak o 10 minút bude mať niekto vďaka dnešnej tombole vééééľmi šťastné vianoce :DD
najde sa niaka dobra dusa co mi napovie 16tku? vsetko mam len toto ne :) inac super hra a vsetkym pekne a kludne vianoce prajem :)
EDIT: dakujem za pomoc uz mam :)
Dny - a hlavně půlnoci! - bez adventního kalendáře jsou tak prázdné.
Achjo. ;o)
Je prvého a v adventnom kalendári mi píše, že dnešnú hádanku mám uhádnutú a zajtra sa môžem tešiť na ďalšiu a dá sa otvoriť iba prvé okienko :) Miléé :)
jj, taky jsem si toho všiml. Psal jsem Fruikovi, prý zapomněl vypnout :)