Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Alča :) napsal(a):
Zatim mam všechno ale na dnešek jak přemýšlim tak přemýšlim nemůžu na to přijít :(
Původní, tedy AJ. Co vidíš (1 slovo). A zaměň dle vodítka.
phoebess napsal(a):
Přelož si to kuchyňské příslušenství do angličtiny a pak postupuj podle vzorce, který vidíš. :)
dakujem velmi pekne. neverim, ze som nad stravila asi tak 10 pokusov :D
Už to mám konečne i ja :D išiel som na to zložitejšie ako som musel :D
A jo už to mám. Děkuju :D
Ony ty úplně nejjednodušší přístupy jsou někdy ty poslední, na který myslíme :D
phoebess napsal(a):
Ony ty úplně nejjednodušší přístupy jsou někdy ty poslední, na který myslíme :D
No veď práve a ešte som premýšľal nad slovom v ktorom ani nebolo d takže preto mi to nesedelo :D a to je to ešte jeden z mojich najobľúbenejších seriálov :D
Nemyslíte, že se to tu těmi nápovědami hemží přespříliš? :) Já sám se těším, až konečně bude něco těžkého, nad čím budu muset pár dní přemýšlet, než mě ke správné odpovědi přivede něco, co například uvidím. Myslím, že tím, že těm nevědoucím nabídnete nápovědu na požádání, je připravujete o zábavu. S nadsázkou bych to přirovnal k nabídnutí drog drogově závislým, kteří je chtějí, ale je pro ně lepší alternativa. Zábavou je hrát, co teprve vyhrát vlastní zásluhou. :)
DRAGON napsal(a):
No veď práve a ešte som premýšľal nad slovom v ktorom ani nebolo d takže preto mi to nesedelo :D a to je to ešte jeden z mojich najobľôbenejších seriáalov :D
Nápodobně... Já si v první vteřině myslela jiný seriál, kde často ukazují lednici :D Ale pak si říkám, nebuď blbá, jdi na to prostě :D
Palin napsal(a):
Nemyslíte, že se to tu těmi nápovědami hemží přespříliš? :) Já sám se těším, až konečně bude něco těžkého, nad čím budu muset pár dní přemýšlet, než mě ke správné odpovědi přivede něco, co například uvidím. Myslím, že tím, že těm nevědoucím nabídnete nápovědu na požádání, je připravujete o zábavu. S nadsázkou bych to přirovnal k nabídnutí drog drogově závislým, kteří je chtějí, ale je pro ně lepší alternativa. Zábavou je hrát, co teprve vyhrát vlastní zásluhou. :)
tak tak ..
Palin napsal(a):
přesně tak, jsem rád že nejsem jediný kdo to tak vidí