Diskuzní fórum

Adventní kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

vamilero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
6. 12. 2013 / 18:37:49 (před 11 roky)
off
Alča :) napsal(a):

Zatim mam všechno ale na dnešek jak přemýšlim tak přemýšlim nemůžu na to přijít :(

Původní, tedy AJ. Co vidíš (1 slovo). A zaměň dle vodítka.

domi158
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
6. 12. 2013 / 18:42:39 (před 11 roky)
off
phoebess napsal(a):

Přelož si to kuchyňské příslušenství do angličtiny a pak postupuj podle vzorce, který vidíš. :)

dakujem velmi pekne. neverim, ze som nad stravila asi tak 10 pokusov :D

DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 12. 2013 / 18:42:51 (před 11 roky)
off

Už to mám konečne i ja :D išiel som na to zložitejšie ako som musel :D

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
Alča :)
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 12. 2013 / 18:46:42 (před 11 roky)
off

A jo už to mám. Děkuju :D

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
6. 12. 2013 / 18:55:51 (před 11 roky)
off

Ony ty úplně nejjednodušší přístupy jsou někdy ty poslední, na který myslíme :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 12. 2013 / 18:58:03 (před 11 roky)
off
phoebess napsal(a):

Ony ty úplně nejjednodušší přístupy jsou někdy ty poslední, na který myslíme :D

No veď práve a ešte som premýšľal nad slovom v ktorom ani nebolo d takže preto mi to nesedelo :D a to je to ešte jeden z mojich najobľúbenejších seriálov :D

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2013 / 02:03:23
Palin
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
6. 12. 2013 / 19:08:59 (před 11 roky)
off

Nemyslíte, že se to tu těmi nápovědami hemží přespříliš? :) Já sám se těším, až konečně bude něco těžkého, nad čím budu muset pár dní přemýšlet, než mě ke správné odpovědi přivede něco, co například uvidím. Myslím, že tím, že těm nevědoucím nabídnete nápovědu na požádání, je připravujete o zábavu. S nadsázkou bych to přirovnal k nabídnutí drog drogově závislým, kteří je chtějí, ale je pro ně lepší alternativa. Zábavou je hrát, co teprve vyhrát vlastní zásluhou. :)

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
6. 12. 2013 / 19:09:25 (před 11 roky)
off
DRAGON napsal(a):

No veď práve a ešte som premýšľal nad slovom v ktorom ani nebolo d takže preto mi to nesedelo :D a to je to ešte jeden z mojich najobľôbenejších seriáalov :D

Nápodobně... Já si v první vteřině myslela jiný seriál, kde často ukazují lednici :D Ale pak si říkám, nebuď blbá, jdi na to prostě :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
6. 12. 2013 / 19:26:07 (před 11 roky)
off
Palin napsal(a):

Nemyslíte, že se to tu těmi nápovědami hemží přespříliš? :) Já sám se těším, až konečně bude něco těžkého, nad čím budu muset pár dní přemýšlet, než mě ke správné odpovědi přivede něco, co například uvidím. Myslím, že tím, že těm nevědoucím nabídnete nápovědu na požádání, je připravujete o zábavu. S nadsázkou bych to přirovnal k nabídnutí drog drogově závislým, kteří je chtějí, ale je pro ně lepší alternativa. Zábavou je hrát, co teprve vyhrát vlastní zásluhou. :)

tak tak ..

tygr36
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
6. 12. 2013 / 19:36:22 (před 11 roky)
off
Palin napsal(a):

přesně tak, jsem rád že nejsem jediný kdo to tak vidí