Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
:D vy na to všetci idete asi strašne zložito, ako tak čítam, že nad tým niektorí uvažujú celý deň.
Já fakt nevim! Přemýšlím nad tím celý den a beru to doslovně,jak tu někteří radili a prostě nic! :D
Tak můžu říct, že i mě to nějakou dobu trvalo. Moc jsem nad tím přemýšlela a ono to přitom bylo tak jednoduchý.
Jesus... to to trvalo! Než mi došlo o co jde. Jsem zkoušela hledat seriály jako "letter C" nebo "Red C".. nakonec je to ještě jednodušší :D Seriál neznám. Kdybych ho znala... tak asi vím podle názvu no..
jaj, mám dlouhé vedení :D ale nakonec se mi zadařilo :D
Taky sem vařil mozek, ale bylo to pak až jsem to uhádl až moc lehké :D Což jsem si z počátku nemyslel. :D
dneska taky primitivni, tento tyden bude asi jen rozjezdovy na zahrati, co?
dneska jsem si teda po otevření na první pohled myslela, že to asi už neuhodnu, ale nakonec úplně lehoučký :) :D supééééééér :)
Tak dneska super, chytře vymyšlené. ;-) Ale začínám se obávat těch těžších hádanek.