Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dnes opäť ľahké :) zaťiaľ najťažšia bola 3. :)
Monika7770 napsal(a):
tyjo lidi já ani boha nemůžu přijít na tu dvojku úúáá pomoooc, zvědavostí trpím
řekni co vidíš..angl... :)
asi sem ještě v tlaku po včerejšku protože sem si úplně popletl strany na kompasu :)
Super zpestření prosince ;) Díky, že jste takový kalendář vytvořili, je to lepší než než vyndavat čokoládky :D
pedolka napsal(a):
řekni co vidíš..angl... :)
no to je právě to, já no tom nevidím vůůůůbec nic.......
jestli se vám to zdá moc jednoduchý, můžeme udělat záludnější, ještě je pár dní volných ;)
Biskin napsal(a):
jestli se vám to zdá moc jednoduchý, můžeme udělat záludnější, ještě je pár dní volných ;)
Nějaký megazáludný by byly dobrý, ale doufám, že na 24. je nějakej lehčí, abych pak místo času strávenýho s rodinou a přáteli nestrávila celej den u adventního kalendáře :D
Fiiiha, dneska jsem se tedy lekla, že si pokazím své dobré skore, ale nakonec to šlo :D
Biskin napsal(a):
Zase to s tou záludností moc nepřehánějte, ať to máme šanci dohrát i my, hloupější, kteří už jsme u některého z obrázků propadali panice a koketovali s myšlenkou se vzdát :)))
Biskin napsal(a):
Snad ani ne )))