Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Super, dnes opět lehké, jen ten náš mozek je nastavený na hledání záludností a ono to je tak přímé :-)
Je to fajn soutěž, ale na můj vkus je to zatím trochu moc lehké, 15 sekund tops :)
Tak včera se mi málem zavařil mozek. Dnes na první pokus :D
Marty8901 napsal(a):
Je to fajn soutěž, ale na můj vkus je to zatím trochu moc lehké, 15 sekund tops :)
tak vieš, keby ku každému seriálu dali nejakú ťažšiu nápovedu, napr. nejakú konkrétnu vec z nejakej série a dielu, tak by to veľa ľudí nevedelo, lebo nie každý sleduje všetky seriály :D a napr. ja som sa hneď pri jednotke pomýlil, pretože som tipoval podľa náhľadu a nie až po otvorení celého obrázku(kde bola jedna veľmi dôležitá maličkosť)...a keďže na náhľade bolo vidieť iba oblek ;) you see? :D
//aj keď, keby to bol seriál, kt. mám na mysli ja, asi by tam tie obleky boli 2 :D
Dnes jsem ani moc nemusela zavařit své mozkové závity, už se těším na zítřek
Super nápad! Včera jsem se trápila nad tím, co to může být, dneska na poprvé :) Už se těšíím na další :)
Tak dneska jsem z toho celkem v pasti. :D Předchozí dva byly celkem jednoduché. Ale než přijdu na ten dnešní, tak mi to asi ještě chvilku zabere...
MartasW napsal(a):
Tak dneska jsem z toho celkem v pasti. :D Předchozí dva byly celkem jednoduché. Ale než přijdu na ten dnešní, tak mi to asi ještě chvilku zabere...
Tak ne. Už je to tu. :D
Dneska už to bylo trochu horší takže ne napoprvé. Chvíli mi to trvalo ale když na to člověk přijde je to fakt logické :D