Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No to snad ne :D Samozřejmě v tom člověk hledá složitosti, ale nakonec je to vesměs logické :D :D
Ta 1. a 3. byla úplně jednoduchá, ale pořád ještě nemůžu přijít na to co je ve 2.
Já zatím uhádla taky všechny tři, ale musím se přiznat, že dneska mi to dělalo trošku problémy, hlavně, jak už někdo někde psal taky jsem si myslela, že to je seriál který je na tom obrázku v pozadí... naštěstí mi to docvaklo hned, jak jsem odešla od compu... jsem zvědavá na zítřek... snad to bude stejně lehké jako první a druhý obrázek...
já jsem asi debil, ale na tem včerejšek prostě nepřijdu. dnešek i to první brnkačka
teda nejvíc mi dala zabrat včerejší hádanka, dnešní taky potrápila, ale rozhodně míň :D není nad to napsat, co se vidí :D opravdu si připadám jak blbec :D
Daniela Makovényiová napsal(a):
prosím malou nápovědu ke dvojce
Nehledej v tom nic složitého... prostě si řekni, co je na tom obrázku...
Oluska napsal(a):
Nehledej v tom nic složitého... prostě si řekni, co je na tom obrázku...
to už jsem také zkoušela...červené c, velké c, písmeno, písmeno c, (vše v aj) dokonce jsem už se zoufalství vymyslela červeneC (jako měsíc v roce :D ), vypadá to i jako měsíc, podobný logu ocka :D, něco s kruhem.... já už fakt nevím ://///
Tak tenhle kalendář je super))))
nica11 napsal(a):
to už jsem také zkoušela...červené c, velké c, písmeno, písmeno c, (vše v aj) dokonce jsem už se zoufalství vymyslela červeneC (jako měsíc v roce :D ), vypadá to i jako měsíc, podobný logu ocka :D, něco s kruhem.... já už fakt nevím ://///
jedno z toho si trefila - jen si to špatně napsala...