Diskuzní fórum

Prekladateľ

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

the Hybrid
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
7. 12. 2013 / 17:01:06 (před 10 roky)
off

Zdravím..chcel by som sa stať prekladateľom na tejto stránke..mám skúsenosti s titulky.com, kde som ich nahrával...no zatiaľ neviem na akom princípe to u vás funguje. Za info ďakujem :)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 12. 2013 / 17:12:33 (před 10 roky)
off
the Hybrid napsal(a):

Zdravím..chcel by som sa stať prekladateľom na tejto stránke..mám skúsenosti s titulky.com, kde som ich nahrával...no zatiaľ neviem na akom princípe to u vás funguje. Za info ďakujem :)

Ahoj, je to jednoduché, nahraješ nějaké svoje titulky. Poté napíšeš Fruikovi, ten je spojí s tvým profilem, tím vytvoří tvůj překladatelský profil. Potom už ti budou za ně přibývat kredity :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
the Hybrid
7. 12. 2013 / 17:39:05 (před 10 roky)
off
Odyssea napsal(a):

Ahoj, je to jednoduché, nahraješ nějaké svoje titulky. Poté napíšeš Fruikovi, ten je spojí s tvým profilem, tím vytvoří tvůj překladatelský profil. Potom už ti budou za ně přibývat kredity :)

Ďakujem ;) mám len ten problém, že neviem ich ako nahrať :D možno som slepý a nevidím to :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
7. 12. 2013 / 17:42:17 (před 10 roky)
off
the Hybrid napsal(a):

Ďakujem ;) mám len ten problém, že neviem ich ako nahrať :D možno som slepý a nevidím to :D

Otvoríš si daný seriál - v ňom kategóriu Titulky a vpravo na boku máš Pridať titulky :)

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2013 / 17:42:34
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
7. 12. 2013 / 17:42:40 (před 10 roky)
off
the Hybrid napsal(a):

najdeš si seriál, ke kterému chceš titulky přidat. Zvolíš "Titulky" a pak vpravo "Přidat titulky". Vyplníš požadované údaje, nahraješ soubor a někdo v redakčním systému koukne, jestli se dají vypustit :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
the Hybrid
7. 12. 2013 / 17:42:52 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Otvoríš si daný seriál - v ňom kategóriu Titulky a vpravo na boku máš Pridať titulky :)

Ďakujem krásne :D