Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím..chcel by som sa stať prekladateľom na tejto stránke..mám skúsenosti s titulky.com, kde som ich nahrával...no zatiaľ neviem na akom princípe to u vás funguje. Za info ďakujem :)
the Hybrid napsal(a):
Zdravím..chcel by som sa stať prekladateľom na tejto stránke..mám skúsenosti s titulky.com, kde som ich nahrával...no zatiaľ neviem na akom princípe to u vás funguje. Za info ďakujem :)
Ahoj, je to jednoduché, nahraješ nějaké svoje titulky. Poté napíšeš Fruikovi, ten je spojí s tvým profilem, tím vytvoří tvůj překladatelský profil. Potom už ti budou za ně přibývat kredity :)
Odyssea napsal(a):
Ahoj, je to jednoduché, nahraješ nějaké svoje titulky. Poté napíšeš Fruikovi, ten je spojí s tvým profilem, tím vytvoří tvůj překladatelský profil. Potom už ti budou za ně přibývat kredity :)
Ďakujem ;) mám len ten problém, že neviem ich ako nahrať :D možno som slepý a nevidím to :D
the Hybrid napsal(a):
Ďakujem ;) mám len ten problém, že neviem ich ako nahrať :D možno som slepý a nevidím to :D
Otvoríš si daný seriál - v ňom kategóriu Titulky a vpravo na boku máš Pridať titulky :)
the Hybrid napsal(a):
najdeš si seriál, ke kterému chceš titulky přidat. Zvolíš "Titulky" a pak vpravo "Přidat titulky". Vyplníš požadované údaje, nahraješ soubor a někdo v redakčním systému koukne, jestli se dají vypustit :)