Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, nedávno jsem zkoukla 1. sérii seriálu Revenge, zajímalo by mě, jestli se vyplatí koukat i na ostatní série nebo jestli se mám spíš "přesunout" jinam :) Díky za Vaše názory a doporučení :)
nnelushka6 napsal(a):
Ahoj, nedávno jsem zkoukla 1. sérii seriálu Revenge, zajímalo by mě, jestli se vyplatí koukat i na ostatní série nebo jestli se mám spíš "přesunout" jinam :) Díky za Vaše názory a doporučení :)
Osobně mě druhá série tolik nechytla a tebe zjevně zas tolik nechytla ani ta první, když se takhle ptáš :D
Čili jestli čekáš nějaké rapidní zlepšení, tak asi zbytečně :-)
Já už jsem u 3. série, a je to stále to samé, co v první či druhé sérii, taková moderní "hra o trůny". Ale pořád mě to baví. :)
Sice je to stále to samé ale kolikrát jsou zajímavý zvraty který překvapí nebo se najednou něco-někdo objeví já myslím že za pokračování to určitě stojí :)).. já jsem taky u 3.série a momentálně jsem docela napjatá co se bude dít dál :D ;)
No 2.série mě pak ke konci nebavila, ale finále zase bylo fajn. A 3. je podle mě super :)
ja Revenge milujem. druhá séria bola síce slabšia ako prvá a teraz tretia ale ani to nezmenilo môj názor na tento seriál. akurát som dopozerala posledný diel tohto roku S03E10 a konečná.. som zvedavá na január... dúfam že nám ešte Revenge obnovia na štvrtú sériu a tým ho aj ukončia. predsa len to nie je seriál na dlhé vysielanie, to by sa Emily musela donekonečna len pomstiť :) ale ja milujem ,,pomstu" takže ja odporúčam každému..