Diskuzní fórum

Revenge

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

nnelushka6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
14. 12. 2013 / 18:00:48 (před 10 roky)
off

Ahoj, nedávno jsem zkoukla 1. sérii seriálu Revenge, zajímalo by mě, jestli se vyplatí koukat i na ostatní série nebo jestli se mám spíš "přesunout" jinam :) Díky za Vaše názory a doporučení :)

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 12. 2013 / 18:51:33 (před 10 roky)
off
nnelushka6 napsal(a):

Ahoj, nedávno jsem zkoukla 1. sérii seriálu Revenge, zajímalo by mě, jestli se vyplatí koukat i na ostatní série nebo jestli se mám spíš "přesunout" jinam :) Díky za Vaše názory a doporučení :)

Osobně mě druhá série tolik nechytla a tebe zjevně zas tolik nechytla ani ta první, když se takhle ptáš :D
Čili jestli čekáš nějaké rapidní zlepšení, tak asi zbytečně :-)

Whatever
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 12. 2013 / 18:52:38
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 12. 2013 / 19:09:05 (před 10 roky)
off

Já už jsem u 3. série, a je to stále to samé, co v první či druhé sérii, taková moderní "hra o trůny". Ale pořád mě to baví. :)

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 12. 2013 / 19:09:24
Emdžej
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 12. 2013 / 21:42:03 (před 10 roky)
off

Sice je to stále to samé ale kolikrát jsou zajímavý zvraty který překvapí nebo se najednou něco-někdo objeví já myslím že za pokračování to určitě stojí :)).. já jsem taky u 3.série a momentálně jsem docela napjatá co se bude dít dál :D ;)

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 12. 2013 / 23:00:36 (před 10 roky)
off

No 2.série mě pak ke konci nebavila, ale finále zase bylo fajn. A 3. je podle mě super :)

janka89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 12. 2013 / 12:37:47 (před 10 roky)
off

ja Revenge milujem. druhá séria bola síce slabšia ako prvá a teraz tretia ale ani to nezmenilo môj názor na tento seriál. akurát som dopozerala posledný diel tohto roku S03E10 a konečná.. som zvedavá na január... dúfam že nám ešte Revenge obnovia na štvrtú sériu a tým ho aj ukončia. predsa len to nie je seriál na dlhé vysielanie, to by sa Emily musela donekonečna len pomstiť :) ale ja milujem ,,pomstu" takže ja odporúčam každému..