Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
24ron24 napsal(a):
Tak to si ma hodně sklamala. To som zvedavý kto to bude. Pretože práve teraz pozerám 24 už 6krát a iné som tam nevidel, ktoré by hrali v 24. Pozeral som herečky iba u Frasiera lebo u 24 už poznám naspäť herecké obsadenie.
Zle si pozeral, v oboch hrala jedna a tá istá a v oboch len v 2 epizódach. Vo Frasierovi 2 rozdielne postavy a v 24 jednu postavu v 2 častiach.
Ešte som našiel JoBeth Williams?
24ron24 napsal(a):
Ešte som našiel JoBeth Williams?
Nie, ani ona to nie je. Tak pridám ešte jeden seriál
Frasier-24-JAG
phoboska napsal(a):
Nie, ani ona to nie je. Tak pridám ešte jeden seriál
Frasier-24-JAG
Ty počuj normálne si ma vyprovokovala! Ideme teda na obsadenie JAG. Len pre zrozumenie 6krát pozerám ten seriál 24 nie herecké obsadenie. Ja len pre istotu :P
Ty a nehrá náhodou aj pošahanú rockerku v NCIS?
24ron24 napsal(a):
Ty a nehrá náhodou aj pošahanú rockerku v NCIS?
No to by už mohla byť ona ;)
Máš šťastie :) Pauley Perrette
24ron24 napsal(a):
Máš šťastie :) Pauley Perrette
Áno, je to ona :) Ale dalo to zabrať, som na seba hrdá :)
phoboska napsal(a):
Áno, je to ona :) Ale dalo to zabrať, som na seba hrdá :)
A mňa nepochváli? Pekné od teba. Že hrdá veď sme teraz mali svoju vlastnú hru :D Ale bolo by to tu asi dosť dlho. Lebo kým som si na ňu spomenul ja čo som to videl 6krát tak neviem ako by dopadli ostatný :P Tak idem rozmýšľať koho vám dám :P
24ron24 napsal(a):
A mňa nepochváli? Pekné od teba. Že hrdá veď sme teraz mali svoju vlastnú hru :D Ale bolo by to tu asi dosť dlho. Lebo kým som si na ňu spomenul ja čo som to videl 6krát tak neviem ako by dopadli ostatný :P Tak idem rozmýšľať koho vám dám :P
No aj na teba som hrdá teda :) Samozrejme som mala v talóne ešte aj NCIS, to by už hádam uhádli všetci :)