Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Iveta Kovářová napsal(a):
Je to nějký moc rychlí a mám v tom guláš tak nic ... kdo vůbec zadává názvy seriálů ?
Ten kdo uhodne pak zadává
Fajn .. tak už jsem v obraze
hádá se herec/herečka, který hrál v obou seriálech. Kdo uhodne jako první, zadává dál
Je to nějký moc rychlí a mám v tom guláš tak nic ... kdo vůbec zadává názvy seriálů ?
teď ještě nezadává správně nikdo, protože já uhádla a zadala, to neuhádl nikdo, ale Emdzej to bylo jedno, zadal/a a jelo to dál.
Ivy napsal(a):
Alan van Sprang?
jo, to je správná odpověď. přece bych nedala coombse, když denně vyjde článek nebo se na youtube objeví rozhovor, kde tyhle jeho dvě role srovnávají.
One Tree Hill, The Vampire Diaries
ševča napsal(a):
teď ještě nezadává správně nikdo, protože já uhádla a zadala, to neuhádl nikdo, ale Emdzej to bylo jedno, zadal/a a jelo to dál.
ježiš tak mě za to ukamenuj :D ale obě odpovědi by měly být správné nikdo nemůže vědět koho z nich máš zrovna na mysli ;)) to je jedno jedem dál! :)
Emdzej napsal(a):
ježiš tak mě za to ukamenuj :D ale obě odpovědi by měly být správné nikdo nemůže vědět koho z nich máš zrovna na mysli ;)) to je jedno jedem dál! :)
proto se čeká na odpověď. taky kolikrát nápovědy u indícií a postav sednou na víc možností. to se prostě stane. a věř mi, že jsem opravdu myslela van spranga. coombs by byl tak primitivní, že bych se být vámi málem urazila, protože to by nebylo žádné hádání, na to by nebylo třeba ani přemýšlet, prostě kdo dřív přijde.
Ivy napsal(a):
One Tree Hill, The Vampire Diaries
Michaela McManus?