Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jasně, je to ona. :)
Tak třeba... třeba... Continuum a Alias. :-)
To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Žeby si mi spravil takú radosť? Ale nezdá sa mi, žeby to bolo až také jednoduché?
Rachel Nichols?
May the odds be ever in your favor.
24ron24 napsal(a):
Žeby si mi spravil takú radosť? Ale nezdá sa mi, žeby to bolo až také jednoduché?
Rachel Nichols?
Když má někdo dobrý vkus, pak je to pro něj vskutku jednoduché. Je to tak, borče. :-)
To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Dexter + Warehouse 13
24ron24 napsal(a):
Dexter + Warehouse 13
Jaime Murray :-)
HonZajs000 napsal(a):
Jaime Murray :-)
Je to ona, bro :-) Good job ;)
24ron24 napsal(a):
Je to ona, bro :-) Good job ;)
Tak budeme pokračovat třeba -
CSI: NY + Higher Ground
Toto len tak tresnem
Emmanuelle Vaugier?