Diskuzní fórum

Doctor Who: Confidential

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
15. 12. 2013 / 17:58:02 (před 10 roky)
off

Keďže som sa pustil do prekladu tohto seriálu (ktorý BBC zrušila kto vie prečo) zaujímalo by ma, či niekto o tie titulky aj stojí, alebo ich budem robiť len pre seba, keďže hlavne preto som začal.

Osobne začnem s epizódami, ktoré mňa najviac zaujímajú a potom všetky ostatné, ktoré sa dajú nájsť na internete, keďže to nie je veľmi ľahká úloha. Prvú ani druhú sériu som nevidel asi nikde. Každopádne, začínam s poslednými dvoma epizódami štvrtej série, teda Tennantovými poslednými. Potom asi pôjdem na piatu sériu, keďže tá sa hľadá asi najľahšie... a potom, no čo nájdem alebo vy budete chcieť ako prvé.

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Editováno: 3x | Naposledy: 15. 12. 2013 / 18:00:59
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
15. 12. 2013 / 18:56:50 (před 10 roky)
off
marsi_who napsal(a):

Keďže som sa pustil do prekladu tohto seriálu (ktorý BBC zrušila kto vie prečo) zaujímalo by ma, či niekto o tie titulky aj stojí, alebo ich budem robiť len pre seba, keďže hlavne preto som začal.

Osobne začnem s epizódami, ktoré mňa najviac zaujímajú a potom všetky ostatné, ktoré sa dajú nájsť na internete, keďže to nie je veľmi ľahká úloha. Prvú ani druhú sériu som nevidel asi nikde. Každopádne, začínam s poslednými dvoma epizódami štvrtej série, teda Tennantovými poslednými. Potom asi pôjdem na piatu sériu, keďže tá sa hľadá asi najľahšie... a potom, no čo nájdem alebo vy budete chcieť ako prvé.

Juchů, tak to by bylo super!!! Já sama bohužel viděla jen Confidential k dílu Journey's End a Eleventh Doctor, protože k jiným jsem sk titulky nenašla (české nikdo neudělal, ale aspoň mně slovenčina problémy nedělá a jsem vděčná, že můžu koukat s titulkama), takže pokud bys ty titulky udělal, byla bych fakt ráda. A můj brácha taky :D. Takže jestli se do toho fakt pustíš, držím palce a budu nedočkavě stahovat každý díl :).

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 12. 2013 / 19:02:42
The M
15. 12. 2013 / 19:02:14 (před 10 roky)
off

Ja som bol tiež veľmi prekvapený, keď som zistil, že takéto niečo existuje, že k tomu nikto nerobil titulky. Až na pár častí... Tak som rád, dúfam, že prvé budú už čoskoro hotové, pracujem na tom dneska celý deň.

Drunk_Queen
15. 12. 2013 / 19:06:50 (před 10 roky)
off
marsi_who napsal(a):

Ja som bol tiež veľmi prekvapený, keď som zistil, že takéto niečo existuje, že k tomu nikto nerobil titulky. Až na pár častí... Tak som rád, dúfam, že prvé budú už čoskoro hotové, pracujem na tom dneska celý deň.

Já jsem na tom hůř. Já první díl Doktora viděla 2. září, když ho začali u nás na ČT2 dávat. Předtím jsem o Doktorovi vůbec neslyšela. Ale zato u mě propukla totální závislost a Confidential je jeden z mála dokumentů, který mám ráda a který mě nadchnul. Ale vážně nechápu, proč ho BBC zařízla :/.

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 12. 2013 / 19:08:37
The M
16. 12. 2013 / 20:08:16 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Ale vážně nechápu, proč ho BBC zařízla :/.

Je to aj pre mňa záhada. Určite to stálo nejaké peniaze, ale zase úprimne, čo? Akurát by to potrebovalo nejakú kameru, režiséra a posadiť ľudí, aby rozprávali. Alebo si to len ja predstavujem tak jednoducho. :D

Drunk_Queen
17. 12. 2013 / 09:17:45 (před 10 roky)
off
marsi_who napsal(a):

Je to aj pre mňa záhada. Určite to stálo nejaké peniaze, ale zase úprimne, čo? Akurát by to potrebovalo nejakú kameru, režiséra a posadiť ľudí, aby rozprávali. Alebo si to len ja predstavujem tak jednoducho. :D

Podle mě to je přesně tak jednoduché, jak píšeš. V Confidentialu nemáš žádné efekty, nic, jen lidi, co vypráví, jak se to všechno dělá, a ukázky z natáčení, jak to doopravdy vypadá před jakýmkoliv zásahem. Takže Confidential je oproti samotnému Doctorovi vlastně zadarmo :D. Fakt netuším, proč se tak BBC rozhodla, protože pro ty, co mají DW rádi jako já, je tohle neskutečně zajímavá podívaná :).

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 12. 2013 / 09:23:28
Drunk_Queen
17. 12. 2013 / 09:21:43 (před 10 roky)
off

Ještě bych tě chtěla poprosit, vím, že to pro tebe bude práce navíc, jestli bys mě nějak neupozornil, pokud nějaké titulky ke Confidentialu doděláš. O nových titulcích nemám vůbec přehled a tyhle bych nechtěla prošvihnout :). Jinak Good luck :).

The M
17. 12. 2013 / 15:19:24 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Ještě bych tě chtěla poprosit, vím, že to pro tebe bude práce navíc, jestli bys mě nějak neupozornil, pokud nějaké titulky ke Confidentialu doděláš. O nových titulcích nemám vůbec přehled a tyhle bych nechtěla prošvihnout :). Jinak Good luck :).

Samozrejme, dám vedieť. :) Verím, že do soboty to bude (aj keď možno aj skôr ak to pôjde), keďže v škole už finišujeme, takže už mám aj viac času...

Mimochodom, stav môžeš sledovať tu: :)...

Editováno: 3x | Naposledy: 17. 12. 2013 / 15:21:25
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
17. 12. 2013 / 17:15:06 (před 10 roky)
off

Titulky k confidential-u ??! :) ...tak to si ma veeeeľmi potešil. Minule som to chcela pozerať, no nenašla som ani prvé časti a ani titulky.. takže určite áno :D
Som veľmi rada že sa niekto rozhodol pre túto skvelú vec, ja sama som hľadala titulky dva dni na internete a kedže nikde nič nebolo, tak som sa na to vykašlala. Takže je tu určite ďalši záujemca a ďakujem veľmi pekne :)..BBC je čisté zlo, všetko dobre zrušia, ešte dobre že DW to zatiaľ určite nehrozí. Inak by im ten príval fanúšikov, zničil základy budovy :D a polovička fans by skončila zo záchvatmi na áre :D

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Drunk_Queen
17. 12. 2013 / 19:27:29 (před 10 roky)
off
Klik napsal(a):

Titulky k confidential-u ??! :) ...tak to si ma veeeeľmi potešil. Minule som to chcela pozerať, no nenašla som ani prvé časti a ani titulky.. takže určite áno :D
Som veľmi rada že sa niekto rozhodol pre túto skvelú vec, ja sama som hľadala titulky dva dni na internete a kedže nikde nič nebolo, tak som sa na to vykašlala. Takže je tu určite ďalši záujemca a ďakujem veľmi pekne :)..BBC je čisté zlo, všetko dobre zrušia, ešte dobre že DW to zatiaľ určite nehrozí. Inak by im ten príval fanúšikov, zničil základy budovy :D a polovička fans by skončila zo záchvatmi na áre :D

Budově BBC by se nic nestalo. Všichni bychom totiž skončili na psychiatrii :D

1/3
123