Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
marsi_who napsal(a):
Samozrejme, dám vedieť. :) Verím, že do soboty to bude (aj keď možno aj skôr ak to pôjde), keďže v škole už finišujeme, takže už mám aj viac času...
Mimochodom, stav môžeš sledovať tu: :)...
díky, moc se těším :)
Už mám 90%, takže dnes večer by to malo byť hotové! :)
marsi_who napsal(a):
Už mám 90%, takže dnes večer by to malo byť hotové! :)
haleluja! :D těším se :).
Takže, hotovo. Odoslané na titulky aj sem, snáď to niekde schvália. :-D
(Sorry, trvalo to trochu dlhšie, zistil som, že mi nefunguje veľmi dobre písmeno z na klávesnici a tak v polovici tituliek chýbalo. :D nabudúce budem na to dávať väčší pozor.)
marsi_who napsal(a):
(Sorry, trvalo to trochu dlhšie, zistil som, že mi nefunguje veľmi dobre písmeno z na klávesnici a tak v polovici tituliek chýbalo. :D nabudúce budem na to dávať väčší pozor.)
stává se :-D. Já jsem hlavně ráda, že vůbec jsou :). Díky :)
marsi_who napsal(a):
Ďakujem veľmi pekne :)
Klik napsal(a):
Ďakujem veľmi pekne :)
Nie je za čo. :) A vopred sa ospravedlňujem za prípadné chyby alebo nezrovnalosti, keďže niektoré veci som dopĺňal aj z odposluchu, takže nejaká tá chybyčka sa mohla votrieť. :D Verím ale, že už to bude len a len lepšie. Od rána pracujem na ďalšom diele (Allons-y). :)
marsi_who napsal(a):
Nie je za čo. :) A vopred sa ospravedlňujem za prípadné chyby alebo nezrovnalosti, keďže niektoré veci som dopĺňal aj z odposluchu, takže nejaká tá chybyčka sa mohla votrieť. :D Verím ale, že už to bude len a len lepšie. Od rána pracujem na ďalšom diele (Allons-y). :)
Allonss-y! Super :3.
Možno to bude od veci, ale nemôžem nájsť tú časť, nemohli by ste mi dať link?? :)... Zadávam to ako minule, ale vôbec to nefunguje. Skúšala som to na všetkých stránkach ktoré poznam :)
Čo sa týka tituliek k epizóde Allons-y, chcel som to stihnúť do Vianoc, no tak trochu som nachladol a dnes som nemal náladu sedieť nad prekladom, i keď som sa celý deň nudil. Budem sa snažiť do konca týždňa. :) A vlastne, takto by som rád aj pokračoval, teda minimálne jedny titulky do týždňa, ak sa podarí dvoje.
Klik napsal(a):
Možno to bude od veci, ale nemôžem nájsť tú časť, nemohli by ste mi dať link?? :)... Zadávam to ako minule, ale vôbec to nefunguje. Skúšala som to na všetkých stránkach ktoré poznam :)
Ja som to sťahoval cez torrent, tam nájdeš takmer všetko a aj toto.