Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, doufám, že jsem zvolila správnou část fóra..
Poslední dobou (cca od čtvrtka) mám problém se připojit na serialzone, pořád mi to hlásí, že nelze načíst web nebo něco v tom stylu. Nevíte někdo, čím to může být/nemáte nějaké tipy, co s tím?
Je to strašný, ale uvědomila jsem si, že jsem na sz vážně závislá a nemůžu bez ní být. :D
under.demonic.possession napsal(a):
Ahoj, doufám, že jsem zvolila správnou část fóra..
Poslední dobou (cca od čtvrtka) mám problém se připojit na serialzone, pořád mi to hlásí, že nelze načíst web nebo něco v tom stylu. Nevíte někdo, čím to může být/nemáte nějaké tipy, co s tím?
Je to strašný, ale uvědomila jsem si, že jsem na sz vážně závislá a nemůžu bez ní být. :D
a zkoušelas třeba jiný prohlížeč?
ševča napsal(a):
a zkoušelas třeba jiný prohlížeč?
Normálně používám Chrome, jediný další tu mám Explorer, tam to taky nešlo. Možná zkusím stáhnout ještě nějaký..
under.demonic.possession napsal(a):
Normálně používám Chrome, jediný další tu mám Explorer, tam to taky nešlo. Možná zkusím stáhnout ještě nějaký..
Hele, myslím, že bude chyba na straně Chromu, protože jak říkáš, od čtvrtka mi taky řada webů nefunguje a píše to, že se nelze připojit (konkr. "Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo nalézt server ..."). Přitom Firefox to zvládne. :-(
HonZajs000 napsal(a):
Hele, myslím, že bude chyba na straně Chromu, protože jak říkáš, od čtvrtka mi taky řada webů nefunguje a píše to, že se nelze připojit (konkr. "Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo nalézt server ..."). Přitom Firefox to zvládne. :-(
To vypadá jako nějaká DNS cache. To se dost blbě čistí (vůbec pokud má Chrome nějakou svoji).
Zkus podle tohoto návodu.
Chrome má vlastní, tam je potřeba toto:
Navigate to chrome://net-internals/#dns and press the "Clear host cache" button.
Děkuju, vyzkouším to.
Díky, mě to pomohlo. :-)
Tak mně asi taky, stránka se mi načetla v pohodě. Tak ještě jednou díky. :)
já měla podobný problém. nakonec jsem musela vypnout webový štít avastu...