Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Koukám na to jako blázen, ale na SZ mi právě přišel do zpráv spam :D Přišel od uživatele, který je očividně robot (tak či onak). Uživatel se jmenuje akpenejoseph , což tu jistě můžu zmínit, protože zcela zjevně nevyvíjí jinou aktivitu než spamming.
koczi.ok napsal(a):
Koukám na to jako blázen, ale na SZ mi právě přišel do zpráv spam :D Přišel od uživatele, který je očividně robot (tak či onak). Uživatel se jmenuje akpenejoseph , což tu jistě můžu zmínit, protože zcela zjevně nevyvíjí jinou aktivitu než spamming.
Taky mi dnes přišel.
Pokud myslíte zpráv nadepsanou "OBCHODNÍ NABÍDKA///", tak mi to taky přišlo.
Vypadá to, že Rusům se podařilo obejít náš registračníantirobot systém. Proto dočasně navýším limit pro odesílání zpráv pro nové uživatele ze 30 sekund na jednu zprávu na 120. Ono je to přestane bavit, když budou moct odeslat jednu zprávu za dvě minuty.
Další spammer nebo to přišlo jenom mně?
Gabik.029 napsal(a):
a ja som si myslel, že to ten "človek" myslí vážne, že naozaj chce byť môj kamarát...už som sa mu chystal poslať fotku :D :D no a teraz vážne, už som písal Fruikovi, nevedel som, že tu je aj na to založená diskusia :)
Gabik.029 napsal(a):
U mě také spam, ale jen tahle druhá zpráva, první ne.
inekafe napsal(a):
a ja som si myslel, že to ten "človek" myslí vážne, že naozaj chce byť môj kamarát...už som sa mu chystal poslať fotku :D :D no a teraz vážne, už som písal Fruikovi, nevedel som, že tu je aj na to založená diskusia :)
No kdo by taky nechtěl znát někoho se jménem Favor? :D Kdybyste mi nepotvrdili, že jde o spam, tak už mu taky posílám fotku. :D :D
Gabik.029 napsal(a):
No kdo by taky nechtěl znát někoho se jménem Favor? :D Kdybyste mi nepotvrdili, že jde o spam, tak už mu taky posílám fotku. :D :D
:D ale najviac pobavila gramatická chybka v "here is my privet" a tým pádom preklad "tady je můj ptačí zob" :D kto by nechcel vtáčí zob, no nie? :D
inekafe napsal(a):
:D ale najviac pobavila gramatická chybka v "here is my privet" a tým pádom preklad "tady je můj ptačí zob" :D kto by nechcel vtáčí zob, no nie? :D
Taková lákavá nabídka! :D By bylo aspoň pro sýkorky. :D