Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojte, prosím vás, už se někomu zadařilo sehnat 16. díl ? Pokud ano, mohli by ste prosím poradit kde ? Předem moc děkuji, pokud někdo odpoví :)
jestli myslis k treti serii, tak ten uz pred 9 dny :-D
staci zadat do googlu a hned dostanes spoustu odkazu a pak uz staci si jen vybrat
Mik napsal(a):
jestli myslis k treti serii, tak ten uz pred 9 dny :-D
staci zadat do googlu a hned dostanes spoustu odkazu a pak uz staci si jen vybrat
jo, ale první den to nikde nebylo. taky jsem to našla asi až o den dva později.
ševča napsal(a):
ale bolo ;) len asi nemáš dobré a rýchle zdroje...
ševča napsal(a):
ja to stahoval ten první den a bylo to hned na třech ze čtyř stránek kam každý den chodím a na nich spousta odkazů na share servery a torenty, asi teda sleduješ špatný stránky :-D
tak jako google nepoužívám, protože to mi vždycky vypluvne hromady torrentů, titulek a já nemám jeden seriál denně, abych se tím prokousávala jak idiot. zkoušela jsem ale webshare, ulož.to a filestube. vždycky alespoň na jednom cokoliv najdu. tu mi to nenašlo. jo, možná bych si mohla s tím vyhrát víc, ale víte, kolik stránek, odkus jsem brala odkazy, už zrušili? to aby člověk hledal něco nového pětkrát do roka. a proč? já než si vůbec ten seriál pustím, tak vyjde minimálně dalších 5 dílů a to už to je všude.
už sem to vyštrachala, sice se zpožděním ale našla :) mě připadá, že tento seriál je vždycky všude nejopozděnější :)
Nechápem, prečo sa vždy nájde kopec ľudí, ktorí všade vypisujú, ako "to nikde nemôžu nájsť", keď to všetci ostatní v pohode našli, chyba bude asi niekde inde...
Většinou to jsou lidi, co znají jen uložto a co není na uložto to neexistuje.
Na titulky.com to je hodně častý, ale už jsem se s takovými lidmi setkal i v reálu.