Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, přicházejí vánoce a celkem hodně času stráveneho u TV nebo Pc. Jelikož mám všechny díly svých oblibených serialu shlednuté, tak hledaám nějaký nový. Mám rád scifi, komedii a drama. Mohl by někdo poradit?
(shlednuté Arrow, Chuck, Grimm, Eureka, Supernatural, Angel, TBBT, Red Dwarf a další jsi nevybavím, ale prosím ať to není o upírech! Děkuju
Martin MechanikPopcorn Juřica napsal(a):
Ahoj, přicházejí vánoce a celkem hodně času stráveneho u TV nebo Pc. Jelikož mám všechny díly svých oblibených serialu shlednuté, tak hledaám nějaký nový. Mám rád scifi, komedii a drama. Mohl by někdo poradit?
(shlednuté Arrow, Chuck, Grimm, Eureka, Supernatural, Angel, TBBT, Red Dwarf a další jsi nevybavím, ale prosím ať to není o upírech! Děkuju
Stargate a Dr. Who už máš zhlédnuto?
Airasza napsal(a):
Stargate a Dr. Who už máš zhlédnuto?
stargate, to už cele, ale Dr. Who ne. Děkuju skusím
-Mau- napsal(a):
Nevím jestli by tě to bavilo ale Pretty little liars je drama :3 (možná spis pro holky ale je to otázka názoru) pak Ringer, The flash, Tomorow people, Star-crossed, Buffy The vampire slayer..