Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No jelikož je mi líto že adventní hádanky už končí rozhodl jsem se v tomto stylu pokračovat zde na fóru :)
Ten kdo uhádne zadává, nebo přenechá zadání na někom jiném :)
Zde je mé zadání:
Orange is the New Black :)
ok, tak nové zadanie...vopred sorry za to, že to nie je také rafinované ako od kolegu vyššie, ale tak moje grafické schopnosti, ehm :D snáď nevadí, ak sa tu od menej skúsených budú objavovať takéto podobné paskvily...nič iné mi nenapadlo...ale účel to splní a snáď to niekto pochopí :D
American dad.
curling napsal(a):
American dad.
nie, nie, nesúvisí to tak, ako myslíš :) namiesto tých rodín by tam mohla byť napr. rodina tučniakov alebo hocijaká fotka hocijakej rodiny ;)
//je to oveľa jednoduchšie, ten názov :))
//a nie nadarmo som tam dal určitý počet niečoho/niekoho ;)
Almost human? :))
curling napsal(a):
Almost human? :))
tiež nie :) tak ako pri adventnom kalendári, nehľadaj v tom zložitosti, ani nič záludné, proste len mrkni na obrázok, na čo ukazujú šípky a tiež počet šípok, resp. toho, na čo ukazujú, nie je náhodný ;)
Kdybych to zadával já, tak by to vypadalo, nejspíš nějak takhle...
Fruiko napsal(a):
Kdybych to zadával já, tak by to vypadalo, nejspíš nějak takhle...
:D :D :D super! :) veď ako píšem, keby som vedel aspoň trochu robiť s editormi obrázkov, tak by som buď využil nejaké postavičky ako kolega v prvom príspevku a niečo spráskal alebo spravil to "písmenkovo" ako ty...hold keď niekto sa orientuje na iné časti v PC ;)