Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
A můžu se zeptat na řešení? :)
Drunk_Queen napsal(a):
A můžu se zeptat na řešení? :)
No obrázek znázorňuje slovo "TÁTA" (uhodnout to mohl i ten, kdo by toho pána nepoznal, protože má tričko s nápisem "dad"). A poslední písmeno A se přesune na začátek, tak jak znázorňuje šipka. A X je římské číslo 10 (anglicky TEN) = ATENTÁT
Přišlo mi to lehké, ale jak jsem teď psal to řešení, tak musím uznat, že je to možná trochu překombinované :D
Locke napsal(a):
No obrázek znázorňuje slovo "TÁTA" (uhodnout to mohl i ten, kdo by toho pána nepoznal, protože má tričko s nápisem "dad"). A poslední písmeno A se přesune na začátek, tak jak znázorňuje šipka. A X je římské číslo 10 (anglicky TEN) = ATENTÁT
Přišlo mi to lehké, ale jak jsem teď psal to řešení, tak musím uznat, že je to možná trochu překombinované :D
Kombinovat římský čísla + jazyk budiž, ale ještě do toho dávat další jazyk.. Taky se mi to moc nezamlouvá. :)
Nové zadání... (Názvu obrázku si nevšímejte)
Nějaká nápověda? Koukám na to jako na zjevení a nic...
Hádáme anglický název čerstvého seriálu, který má o své budoucnosti prozatím jasno.
migilko napsal(a):
Nové zadání... (Názvu obrázku si nevšímejte)
Blindspot?
ďáblův sluha?