Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
migilko napsal(a):
ďáblův sluha?
Přesně tak
Na obrázku úplně vpravo je důležité umístění bílé cedule, ted si uvědomuju, že je to poněkud překombinovaný tak dám další nápovědu. Přemýšlejte ze 2/3 česky, vyjde vám anglický název.
další nápověda?
Domovskou stanici má tento společnou s nedávno zrušeným seriálem jehož hlavní hrdina se objevil na ostrově Lian Yu.
Na prostředním obrázku by se místo Singhama mohl objevit třeba tento muž:
Blindspot?
Vím, bylo to ode mě podlý dát hned to samý, už se to nebude opakovat ;) :)
migilko napsal(a):
Vím, bylo to ode mě podlý dát hned to samý, už se to nebude opakovat ;) :)
Poprosil bych o vysvětlení. Chápu "indspot", ale jak se z toho kbelíku, převráceného písmene U a nějakýho brouka stane BL, to nedávám :-)
Locke napsal(a):
Poprosil bych o vysvětlení. Chápu "indspot", ale jak se z toho kbelíku, převráceného písmene U a nějakýho brouka stane BL, to nedávám :-)
"převrácené U" je v matice symbol průniku - tj. výsledkem jsou společné prvky dvou a více věcí. kýbl + blecha = společné písmena BL
aspoň tak to chápu :)
Cori napsal(a):
"převrácené U" je v matice symbol průniku - tj. výsledkem jsou společné prvky dvou a více věcí. kýbl + blecha = společné písmena BL
aspoň tak to chápu :)
Aha, matematika. Tak to pak jo, ta mi nikdy nešla :D