Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Katehrine napsal(a):
Prison Break
bingo :)
Cori napsal(a):
bingo :)
nakonec jsem to díky všem indiciím vykoumala, ale záhul to pro mě byl :D
Prosím o vysvětlení kde se tam vzalo prison, ať koukám jak koukám prostě to tam nevidím. :)
migilko napsal(a):
Prosím o vysvětlení kde se tam vzalo prison, ať koukám jak koukám prostě to tam nevidím. :)
Já jsem seriál Prison break dokonce zvažoval, ale pak jsem si řekl, že to nesedí a nenapsal jsem to :)
migilko napsal(a):
ten trojúhelník s duhou má být "prism" (v angličtině je prism hranol, i když mě se vždycky vybaví ta duha v trojúhelníku, když se řekne prism :D, tak jsem to dala tak... k té kapele - Pink Floyd to má na jednom jejich albu, přes anglickou wiki by se dalo prism poté zpětně vygooglit :) ) když se M zamění za N, vznikne "prisn", výslovností odpovídá "prison" :)
Locke napsal(a):
Já jsem seriál Prison break dokonce zvažoval, ale pak jsem si řekl, že to nesedí a nenapsal jsem to :)
škoda :)
Cori napsal(a):
...Pink Floyd to má na jednom jejich albu...
Jojo, dark side of the moon. :)
Musela jsem použít překladač, abych se (i trochu náhodou) dostala k "prism" - věděla jsem z jedné předchozí nápovědy, že to není doslovné znění, ale že se hledané slovo vyslovuje podobně... pak mi to vše docvaklo dohromady ;) Trochu větší makačka na mozek, ale proto mám tohle hádání ráda, aspoň si pocvičím mozkové závity :)
Jinak nemám teď přístup k počítači, tak zadejte někdo za mě ;)
Trošku nám to tady zapadlo? Zkusím to oživit něčím velice jednoduchým.
Vždyť už jsi to jednou dával. Je to Událost (The Event) :)
Locke napsal(a):
Vždyť už jsi to jednou dával. Je to Událost (The Event) :)
Vím o tom, vážně mi zde šlo jenom o rozjetí :) Je to tvoje.