Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Když jsem viděla další díl, musím každý ten díl hodnotit? Jak to funguje?
julietee napsal(a):
Když jsem viděla další díl, musím každý ten díl hodnotit? Jak to funguje?
Tak buď při přidání seriálu mezi oblíbené a zamilované odklepneš, že jsi viděla všechny epizody, žádnou nebo jen některé konče tou, co zatrhneš. Každou odvysílanou potom můžeš hodnotit individuálně ve watchlistu.
Tak buď při přidání seriálu mezi oblíbené a zamilované odklepneš, že jsi viděla všechny epizody, žádnou nebo jen některé konče tou, co zatrhneš. Každou odvysílanou potom můžeš hodnotit individuálně ve watchlistu.
A když jsem u nějakého dala ten poslední díl, který jsem viděla?
julietee napsal(a):
Pak se ti v systému nastaví, že jsi viděla všechny díly před tím tebou zvoleným včetně něj. U všech se automaticky nastaví hodnocení jako "Nevím".
HonZajs000 napsal(a):
Pak se ti v systému nastaví, že jsi viděla všechny díly před tím tebou zvoleným včetně něj. U všech se automaticky nastaví hodnocení jako "Nevím".
A aby systém věděl, nebo já pro pocit, že jsem viděla další díly, co mám udělat?
julietee napsal(a):
A aby systém věděl, nebo já pro pocit, že jsem viděla další díly, co mám udělat?
Vo Watchliste si vždy po pozrení odklikneš, či sa ti epizóda "Líbila", "Nevím" alebo "Nelíbila".