Diskuzní fórum

Minulé kolo Postergame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Sheerwood
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 12. 2013 / 15:12:22 (před 10 roky)
off

Jak je je možné,že správné řešení je zároveň nejčastějším špatným tipem?

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
30. 12. 2013 / 15:22:34 (před 10 roky)
off
Sheerwood napsal(a):

Jak je je možné,že správné řešení je zároveň nejčastějším špatným tipem?

Že by doktorů Who bylo více? Jeden je ze 60. let a jeden z roku 2005.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Sheerwood
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 12. 2013 / 15:44:06 (před 10 roky)
off

No a když jsem zaškrtával tu novou verzi a vyhodilo mi jí to jako špatný tip... :-(

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
30. 12. 2013 / 15:51:58 (před 10 roky)
off

Myslím, že zrovna u tohoto kola by mohlo být vyhodnocování trochu liberálnější a prostě uznat Doctor Who, ať člověk zaškrtl jakéhokoliv...

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
30. 12. 2013 / 16:23:08 (před 10 roky)
off

Tak 460 ľudí s tým nemalo problém, tak nechápem prečo to tu ešte viac rozmazávať... Nabudúce môžete skúsiť šťastie zas. Je to len hra...

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
31. 12. 2013 / 20:16:43 (před 10 roky)
off
Merenwen napsal(a):

Tak 460 ľudí s tým nemalo problém, tak nechápem prečo to tu ešte viac rozmazávať... Nabudúce môžete skúsiť šťastie zas. Je to len hra...

Já jsem to měla dobře, tak nechápu tvoji úvahu... Jen říkám, že to mohlo být pro někoho zavádějící, kdo tady není na vyhledávání zvyklý a neví, že tady je více seriálů stejného jména.

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.