Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
norika napsal(a):
ani to nie je ono, dávam písmenko
_ _ _ E _
Greek?
MountainLionet napsal(a):
Greek?
Ha! Na tretíkrát :D zadávaš
norika napsal(a):
Ha! Na tretíkrát :D zadávaš
do třetice všeho dobrého :D
tak tady možná něco těžšího:
_ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Možná by bylo přece jenom lepší zadávat aspoň jedno písmenko do začátku :) Protože, to stejně nikdo neuhodne bez písmenka :) A když jo, tak je to frajer :D
juramercer napsal(a):
Možná by bylo přece jenom lepší zadávat aspoň jedno písmenko do začátku :) Protože, to stejně nikdo neuhodne bez písmenka :) A když jo, tak je to frajer :D
taky jsem o tom přemýšlela
_ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ E _ _
_ _ _ _ _ / _ _ _ A _ _ _ E _ _
juramercer napsal(a):
No ale v tom prvom príspevku píšem aby každú cca hodinu podľa toho ako je zadávajúci na nete zadával ďalšie písmenko. Čiže bez písmenka by to malo byť cca hodinu, to že už ten ktorý zadáva, ten nový seriál nedoplní to ďalšie písmenko do cca hodiny za to už nemôžem ;) Samozrejme je mi jasné že tu nemôže byť nonstop každú hodinu, tak keď vie že tu dlhšie nebude tak môže zadať na začiatku písmeno ;) Ale keď tu bude tak nevidím dôvod prečo by nemohol zadať to prvé písmenko po hodine. No ako chcete mne osobne je to jedno ;)
tak další :)
_ _ _ E _ / _ _ _ A _ _ _ E _ _
_ _ _ E _ / _ _ N A _ E _ E _ _