Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
24ron24 napsal(a):
???? Ty čo si najebaný? :D :D Veď to je 3 slovný seriál a ty tam dáš 5 slovný? Čo ťa zmohol ten náš dnešný rozhovor? :P
24ron24 napsal(a):
Jasná vec, aj moje oblíbené videl som 4.série a chcel by som to už niekedy dopozerať, ale či sa to aj podarí? :D
Já to mám za sebou celé (až na tři poslední díly) a celkem to i mrzí. Jacka jsem milovala. To je hodnověrný charakter se všemi radostmi i bolestmi, na rozdíl od nejmenovaného šéfíka z letošní novinky. A pak je tu taky Danny :D. A proč taky ne :D, tak tady:
_ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _
MountainLionet napsal(a):
Já to mám za sebou celé (až na tři poslední díly) a celkem to i mrzí. Jacka jsem milovala. To je hodnověrný charakter se všemi radostmi i bolestmi, na rozdíl od nejmenovaného šéfíka z letošní novinky. A pak je tu taky Danny :D. A proč taky ne :D, tak tady:
_ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _
hmm, na to, ako ten seriál hejtuješ, ho zadávaš v rôznych hrách dosť často :D chceš si tým niečo dokázať alebo ma len provokuješ? :P :))
inekafe napsal(a):
hmm, na to, ako ten seriál hejtuješ, ho zadávaš v rôznych hrách dosť často :D chceš si tým niečo dokázať alebo ma len provokuješ? :P :))
Takže z toho vyplíva, že vieš o aký seriál ide :P Aspoň niekto to vie :D
inekafe napsal(a):
Tak sleduju ho a vím, že ho určitě někdo uhodne :D. A navíc zbožňuju jednu z hlavních postav. A myslím, že by ses netrefil, která to je :D. To, že to zatím nemá požadovanou kvalitu, s tím se nedá nic dělat. Pro ostatní můžu přihodit písmenko, když ty se k uhádnutí nemáš. A budu velkorysá.
_ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ D
Tak sleduju ho a vím, že ho určitě někdo uhodne :D. A navíc zbožňuju jednu z hlavních postav. A myslím, že by ses netrefil, která to je :D. To, že to zatím nemá požadovanou kvalitu, s tím se nedá nic dělat. Pro ostatní můžu přihodit písmenko, když ty se k uhádnutí nemáš. A budu velkorysá.
_ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ D
ale trafil, veď si to písala v diskusii k seriálu a ešte niekde inde tuším :D
inekafe napsal(a):
ale trafil, veď si to písala v diskusii k seriálu a ešte niekde inde tuším :D
Zajímavé, že rovnou nepřidáš svůj vlastní názor.
Zajímavé, že rovnou nepřidáš svůj vlastní názor.
nechcem sa s tebou hádať :3
tak si túto hru budeme hrať s ML sami dvaja :)) Gang Related...