Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
MountainLionet napsal(a):
_ O E / _ A N _ E R S
s takovou to můžu napsat rovnou celé, je to muž
Joe Sanders? vymýšľam si pretože, ma absolútne nikto nenapadá :)
Tina333 napsal(a):
Joe Sanders? vymýšľam si pretože, ma absolútne nikto nenapadá :)
příjmení je správně :)
příjmení je správně :)
takže našla som Hall, Greg, Niki, Micah, Steve ale kedže očividne ani jeden (a) nepasuje do zadania, vzdávam tento boj.... zatiaľ :)
stačí doplnit jen jedno písmenko, Zoe to není...podle mě má neobvyklé jméno, ještě jsem se s ním nesetkala, ale používá se i jako příjmení
je tak roztomile nesmělý :D, mám ho ráda
Tak to musí byť Roe Sanders z Unforgettable lebo ja už neviem kto iný by to mohol byť :D
24ron24 napsal(a):
Tak to musí byť Roe Sanders z Unforgettable lebo ja už neviem kto iný by to mohol byť :D
Nikdo jiný to byt nemůže, protože je to Roe a navíc je to správně Saunders, ale psal jsi, že tvar má být jako tady na serialzone a co je psáno, to je dáno. Tak do toho, zadávej.
Nikdo jiný to byt nemůže, protože je to Roe a navíc je to správně Saunders, ale psal jsi, že tvar má být jako tady na serialzone a co je psáno, to je dáno. Tak do toho, zadávej.
Ja za to nemôžem že je tu zle napísané :D A keď sme u toho, toto isté je aj v Doctor Who Clara Oswin, ale volá sa Clara Oswald a Oswin je prezývka ale to je jedno :D
24ron24 napsal(a):
Ja za to nemôžem že je tu zle napísané :D A keď sme u toho, toto isté je aj v Doctor Who Clara Oswin, ale volá sa Clara Oswald a Oswin je prezývka ale to je jedno :D
Mě je jasné, že je to asi kvůli tomu, aby si to tady mohli uživatelé vyhledat. Jen je to prostě zarážející. Myslím chybičky.
Tak prosím
_ _ _ _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _