Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
MountainLionet napsal(a):
mě se nemusíš bát :D
_ A R _ E _ / _ P _ C T E _
Tak za prvé som hodne zvedavý čo to bude za meno :D a za druhé v tej Seriálová tajnička som ti napísal dôvody môjho činu tak dúfam že je to v pohode ;)
24ron24 napsal(a):
Tak za prvé som hodne zvedavý čo to bude za meno :D a za druhé v tej Seriálová tajnička som ti napísal dôvody môjho činu tak dúfam že je to v pohode ;)
šak v pohodě, četla jsem, no asi sem se tehdy hned pak odhlásila, takže sem o tom nevěděla, ale můžu přidat ještě další písmenko, pokud nad tím přemýšlíš :) ale tak za 10 minut až :D
šak v pohodě, četla jsem, no asi sem se tehdy hned pak odhlásila, takže sem o tom nevěděla, ale můžu přidat ještě další písmenko, pokud nad tím přemýšlíš :) ale tak za 10 minut až :D
Ako chceš len hlavne aby to nebolo o dva dni :D :D :D
24ron24 napsal(a):
Ako chceš len hlavne aby to nebolo o dva dni :D :D :D
a zjistila jsem, že tu tvou Chloe mám v cool levelu :D, ale už jen chvilku asi :D
a zjistila jsem, že tu tvou Chloe mám v cool levelu :D, ale už jen chvilku asi :D
Jo jo zbadal som, inak keby sa pozrieš na môj profil tak by si to uhádla okamžite keďže mám 24 hneď prvé ;)
HARVEY SPECTER
24ron24 napsal(a):
Jo jo zbadal som, inak keby sa pozrieš na môj profil tak by si to uhádla okamžite keďže mám 24 hneď prvé ;)
no, já ju měla ve výčtu hned první, ale kvůli apostrofu sem ju vynechala, protože mě to nenapadlo :D, ale 24 chci vidět už dlouho :D
@Jenniss je to Harvey
_ _ _ _ S _ _ / _ _ R _ _
Jenniss napsal(a):
HARVEY SPECTER
Do prdele nestihol som to, no nič gratulujem ;)