Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
MountainLionet napsal(a):
@24ron24 především kvůli Kieferovi samozřejmě :D, vím, že to začalo ještě, co jsem byla na základce :D...souvisí 24 ve tvém nicku nějak s tím seriálem?
@Jenniss nemusíš tak rychle přidávat písmenka ;)
Tomu ver že súvisí 24 je moja absolútna srdcovka aj keď sa naň doťahuje Doctor Who a Chuck ale zatiaľ je 24 prvý už som ho videl aspoň 5krát neviem presne a mám v pláne si ho pozrieť 6krát keďže mi ho po 4 rokoch obnovili a ako sa vraví opakovanie matka múdrosti ;) Proč sa pýtaš?
A k tej reakcii na Jenniss možno tuší že tu dlho nebude tak nám rovno dala nejaké písmenká :D
24ron24 napsal(a):
Tomu ver že súvisí 24 je moja absolútna srdcovka aj keď sa naň doťahuje Doctor Who a Chuck ale zatiaľ je 24 prvý už som ho videl aspoň 5krát neviem presne a mám v pláne si ho pozrieť 6krát keďže mi ho po 4 rokoch obnovili a ako sa vraví opakovanie matka múdrosti ;) Proč sa pýtaš?
A k tej reakcii na Jenniss možno tuší že tu dlho nebude tak nám rovno dala nejaké písmenká :D
já jen tak, z Chucka jsem viděla pár dílů a moc se mi teda nelíbí...odkdy se ve slovenčině používá proč? :D
už mně napadlo pár tipů k novému zadání, ale všechny rychle ztroskotaly :D
já jen tak, z Chucka jsem viděla pár dílů a moc se mi teda nelíbí...odkdy se ve slovenčině používá proč? :D
už mně napadlo pár tipů k novému zadání, ale všechny rychle ztroskotaly :D
A od kdy je v ztroskotali tvrdé Y? A prečo ztroskotali?
24ron24 napsal(a):
A od kdy je v ztroskotali tvrdé Y? A prečo ztroskotali?
Protože nesedělo druhé z písmen :D. A abych odpověděla na tvou otázku, tak od té doby, co je to považováno za spisovné :D, takže někdy od začátku 19. století :D. Tak nějak myslím.
Protože nesedělo druhé z písmen :D. A abych odpověděla na tvou otázku, tak od té doby, co je to považováno za spisovné :D, takže někdy od začátku 19. století :D. Tak nějak myslím.
Pane Bože úplne som sa stratil v tvojej odpovedi promiň ;) Co to meleš o 19 storočí som z toho nejako mimo :( Tak na konci slovies býva vždy i Čo robili? ztroskotali neviem ako je to v ČR :D
24ron24 napsal(a):
Pane Bože úplne som sa stratil v tvojej odpovedi promiň ;) Co to meleš o 19 storočí som z toho nejako mimo :( Tak na konci slovies býva vždy i Čo robili? ztroskotali neviem ako je to v ČR :D
:D tohle myslím už nebudem řešit, protože se to sem nehodí...jaké bude I závisí na podmětu, tady v ČR :D
:D tohle myslím už nebudem řešit, protože se to sem nehodí...jaké bude I závisí na předmětu, tady v ČR :D
Dobrá konec našej súkromnej diskusie ;)
Jen pro jistotu zopakuji zadání, kdyby ho náhodou někdo hledal :D
_ _ _ _ S _ _ / _ _ R _ _
Jenniss napsal(a):
Jen pro jistotu zopakuji zadání, kdyby ho náhodou někdo hledal :D
_ _ _ _ S _ _ / _ _ R _ _
Dobre spravíš môžeš tam dať aj nejaké ďalšie písmenko ak by sa dalo :D