Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
MountainLionet napsal(a):
taky už dlouho nemám tušení, kdo to může být :D
To druhé meno je teraz pekné SHIT :D Horšie je to že to tu už je dosť dlho 10 dní nebo tak nejak ;) Zadávateľ sa neponáhľa dávať tie písmenká :(
Walden Schmidt z Dva a půl chlapa :)
Co tam hraje Kutcher (mám silnou averzi), už to nesleduju, ale tuším, že se aspoň pohneme dál :D
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Walden Schmidt z Dva a půl chlapa :)
Ďakujeme ti si naša spása ;)
Co tam hraje Kutcher (mám silnou averzi), už to nesleduju, ale tuším, že se aspoň pohneme dál :D
Eh, já z Dva a půl chlapa viděla asi 10 dílů, a s Ashtonem Kutcherem asi ani jeden... Ale přečetla jsem si článek v programu! Aspoň něco :D. A já si takový kraviny pamatuju :D :D.
24ron24 napsal(a):
Ďakujeme ti si naša spása ;)
Nemáte zač, to já ráda :) :D.
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Eh, já z Dva a půl chlapa viděla asi 10 dílů, a s Ashtonem Kutcherem asi ani jeden... Ale přečetla jsem si článek v programu! Aspoň něco :D. A já si takový kraviny pamatuju :D :D.
Já viděla jeden s Kutcherem a překvapivě si nepamatuju, jak se tam jmenuje :D. Škoda, že to s Charliem tak dopadlo. Měli to ukončit hned, jak ho vyhodili. Změna hlavní postavy může fungovat snad jen v Kobře 11 a Rexovi.
Já viděla jeden s Kutcherem a překvapivě si nepamatuju, jak se tam jmenuje :D. Škoda, že to s Charliem tak dopadlo. Měli to ukončit hned, jak ho vyhodili. Změna hlavní postavy může fungovat snad jen v Kobře 11 a Rexovi.
Rexe jsem jako malá milovala :).
Já nikdy fanouškem TaaHM nebyla a viděla jsem max. 20 dílů a to ještě omylem. Na díl s Ashtonem jsem nenarazila, ani se o to nesnažím. Myslím, že TaaHM měli už dávno důstojně ukončit. Dokud to šlo. Bohužel zase funguje princip televizního světa - dokud z toho jdou prachy, tak ať se to vysílá.
Hm. Zajímalo by mne, zda mi někdy někdo, zadavatel například, sdělí, jestli jsem se teda trefila, nebo ne.
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Hm. Zajímalo by mne, zda mi někdy někdo, zadavatel například, sdělí, jestli jsem se teda trefila, nebo ne.
Tak já bych dal ďalšie zadanie, neviem či sa nám zadávateľ ešte niekedy ozve :D :D