Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já budu hodná a vysvobodím tě. Je to příšerný Sam Chapel z GR. Vážně? Musela to být ta nejhůře zahraná postava?
MountainLionet napsal(a):
Já budu hodná a vysvobodím tě. Je to příšerný Sam Chapel z GR. Vážně? Musela to být ta nejhůře zahraná postava?
to vieš, 100 ľudí, 100 chutí...ja ho mám rád :)
inekafe napsal(a):
to vieš, 100 ľudí, 100 chutí...ja ho mám rád :)
Ale je rozdíl, jestli máš rád Chapela nebo O'Quinna, protože oblíbenému herci odpustíš mnohé. Já mám oblíbence na druhé straně barikády :D.
GALEN BITATAS
Písmenka jsou tam, kde mají být. Je příslušníkem menšiny.
Písmenka jsou tam, kde mají být. Je příslušníkem menšiny.
skúšal som všeličo, ale neviem z toho poskladať ani len krstné meno :D :D a dúfam, že to nie je podpásovka a nie je to niekto z Gang Related, to by ma naštvalo :D
inekafe napsal(a):
skúšal som všeličo, ale neviem z toho poskladať ani len krstné meno :D :D a dúfam, že to nie je podpásovka a nie je to niekto z Gang Related, to by ma naštvalo :D
Chtěla jsem dát GR, ale vzhledem k tomu, že to bylo předtím, jsem si to rozmyslela :D. První písmena jsou na svém místě. Křestní jméno je hojně užívané.
AGLEN BITATAS
Chtěla jsem dát GR, ale vzhledem k tomu, že to bylo předtím, jsem si to rozmyslela :D. První písmena jsou na svém místě. Křestní jméno je hojně užívané.
AGLEN BITATAS
fuck me...Angel Batista :D
inekafe napsal(a):
fuck me...Angel Batista :D
A pak že to nejde :D. Chudák Angelito :D.
PEE PUMALIONPETSNAHAAA
niečo ľahké :)
PAU MAPALIONPETSNAHAEE
písmenká sú správne zaradené...