Diskuzní fórum

Zoufale hledám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

longas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
2. 1. 2014 / 22:09:18 (před 10 roky)
off

Prosím zoufale hledám nějaký seriál kompletně česky nadabovaný!!
A ke stažení. Mělo by to být například o tennagerech, nebo něco jako The Walking Dead, The Weeds, Něšika apod. A ještě prosím o nějakou stránkou na stahování seriálů krom ulozto.cz Dík za tipy

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 1. 2014 / 22:15:55 (před 10 roky)
off
longas napsal(a):

Prosím zoufale hledám nějaký seriál kompletně česky nadabovaný!!
A ke stažení. Mělo by to být například o tennagerech, nebo něco jako The Walking Dead, The Weeds, Něšika apod. A ještě prosím o nějakou stránkou na stahování seriálů krom ulozto.cz Dík za tipy

Ahoj, no napadli mě Gilmorovi děvčata. Teď koukám na Médium, sice to není popisovaný žánr, ale je to pěkný seriál a je to dabované a na ulož.to.D

Edit. Možná by se Ti také líbilo "Mrtví jako já"

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 1. 2014 / 22:19:13
MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
2. 1. 2014 / 22:48:49 (před 10 roky)
off

Tak já bych ti poradila The Secret Circle nebo Veronica Mars, obě by měli být kompletní i s dabingem. Já jsem teda ten první viděla v angličtině a má jen 1 řadu, ale dávali to na nějaké české televizi, takže to někde na netu je. A Veronica je dost známá, takže to taky nebude problém. No a pak The Vampire Diares a Pretty Little Liars (ty teď letí :D), ale ty nesplňují podmínku, protože ještě nejsou ani dotočené, ale má je taky nějaká česká TV, takže prvních několik řad se určitě s dabingem někde najde. Já osobně je zase taky viděla v originále a upřímě zvlášť u těhle dvou je to ta správná volba. PLL hrůza všech hrůz (nezvládla bych ani jeden jediný díl) a k TVD, nechápu, proč překládají i jména. To už jim přeskočilo? Jo a ještě Hellcats, ale opět jen první řada. Asi tak.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
3. 1. 2014 / 11:48:01 (před 10 roky)
off

Co třeba Blue Mountain State nebo Greek? Nevím jak je to s Greekem, ale BMS u nás určitě dávali, takže tam by dabing být asi měl. V rámci hlubšího vzdělávání ale doporučuju začít se sledováním seriálů v originále s titulkama. Člověku to jednak poskytne větší výběr seriálů a taky zlepší znalosti angličtiny (případně jiného jazyka).

vmvladko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 1. 2014 / 21:41:48 (před 10 roky)
off

ja odporúčam seriál Sarah Jane Adventure v češtine neni lebo tie najlepšie seriály sa v česku a na slovensku neviselaju ale sú naneho titulky aj tu alebo na titulky.com a pre pokročilejších odporúčam seriál Thick of it

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 1. 2014 / 19:46:01 (před 10 roky)
off

Mě napadla třeba Buffy ( a spin-off Angel ), to by v češtině mělo být k sehnání. Nebo ta Veronika Mars je fajn seriál. Nebo Dawsonův svět byl myslím v ČR odvysílán kompletně v dabingu.

Ale jinak taky doporučuji spíš originální znění s titulkama :)

Hold the Door!
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 1. 2014 / 19:47:13 (před 10 roky)
off

A ještě, když to může být podobné seriálu The Weeds, tak mě napadlo Breaking bad ( podobné téma ale ne tak komediální ).

Hold the Door!
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 1. 2014 / 19:47:38
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 1. 2014 / 21:47:19 (před 10 roky)
off

Mě napadly Zoufalé manželky když tak zoufale hledáš :D Je to o tajemstvích, lžích, vraždách, ale zároveň to je i vtipné :)

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 1. 2014 / 21:47:40
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
17. 1. 2014 / 11:15:52 (před 10 roky)
off

no ta veronica se i líp shání s dabingem než v originále, ale asi bych to nedoporučovala. viděla jsem to v tv ještě před tím, než jsem se naučila stahovat a tak, tak jsem na to zvyklá, ale pamatuju, jak to šlo prvně a lidi hrozně nadávali na dabing.