Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
_-0-_ napsal(a):
...Je to ale přinejmenším na to, dát si panáka :-)
Možná byla moje reakce hloupá (i tak se dá označit infantilní radost, o kterou se chce člověk podělit)...
Mě to taky pobavilo, nic hloupého, ani závistivého na tom nevidím :-)
Přej a bude ti přáno? Evidentně funguje :-D
Hele Niro, čestně, nezkusilas něco na způsob:
Generátore náš, jenž jsi na cloudu,
posvěť se funkce tvá.
Přijď rozhodnutí tvé.
Buď vůle tvá jako v NETu, tak i mezi uživateli.
_-0-_ napsal(a):
Hele Niro, čestně, nezkusilas něco na způsob:
Generátore náš, jenž jsi na cloudu,
posvěť se funkce tvá.
Přijď rozhodnutí tvé.
Buď vůle tvá jako v NETu, tak i mezi uživateli.
Ne, ale díky za inspiraci - teď už budu vědět, jak na to :-)
Tak jsem vyhrál (poprvé). Bylo to za rovných 354 kreditů. Zajímavý psychologický fenomen je, že z virtuální "měny", která je v reálném životě naprosto k ničemu, mám výrazně větší radost, než kdyby to bylo v CZK. Navíc byl vklad do sázek vyšší, než výhra, ale ani to radost nepokazilo :-)
_-0-_ napsal(a):
Tak jsem vyhrál (poprvé). Bylo to za rovných 354 kreditů. Zajímavý psychologický fenomen je, že z virtuální "měny", která je v reálném životě naprosto k ničemu, mám výrazně větší radost, než kdyby to bylo v CZK. Navíc byl vklad do sázek vyšší, než výhra, ale ani to radost nepokazilo :-)
Gratuluji :-D
Nira napsal(a):
Gratuluji :-D
Děkuji :-) Popravdě ale netuším jestli je v kontextu s nelogickou reakcí mého starého mozku a faktickým výsledkem gratulovat k čemu, nicméně i samontý fakt gratulace proti(spolu?)hráče potěšil :-)
Tak jsem poprvé vyhrál v tombole, mám velkou radost, už jsem ani nedoufal, že k tomu někdy dojde :)
CONGRATULATIONS!
Ob jeden den jsme se stali prvovýherci :-) Na reálná radosti z imaginární výhry, kterou oba pociťujeme, by si jistě "pošušňal" nejeden psychiatr. No tak ať - ani vědomí této skutečnosti radost nekazí. Ještě jednou gratuluji :-)
Napadlo mě, že byla bombastická záležitost, kdyby mohly (kredity) být poukazovány nejen ve směru user >< system, ale i ve směru user >< user. Bez stanovení čehosi jako kursu by to nebylo postižitelné regulátorem (ČNB) - to není žádná legrace - a na druhou stranu by to umožnilo obchodní transakce mezi usery. něco jako když děti používají kuličky jako platidlo. (A navíc není nutné stanovit kurs duhovky vs hliněnky, na což by možná regulátor hleděl okem značně nelibým.
_-0-_ napsal(a):
CONGRATULATIONS!
Díky :)