Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Strašně dlouho jsem nevyhrál a teď jsem vyhrál dva dny za sebou? :D
Micuda98 napsal(a):
Věšina z nás je hravých - jak napsal Chesterton v Napoleonovi z Notting Hillu: "Lidské plémě, k němuž tolik mých čtenářů patří,hrávalo dětské hry od počátku a zřejmě je bude hrát až do konce..."
Proto nás výhry těší a o to více dvojité :-)
Congratulations!
Micuda98 napsal(a):
mne tiež príde zvláštne ako táto tombola funguje. Pred vyše 3omi rokmi som v priebehu 3och dní vyhral 2x a od vtedy nič :) :) :) :) čiže ubehlo vyše 1100 dní ale niejaká zrada v algoritme musí byť, lebo vždy keď si idem vsadiť pozriem si posledných 30 víťazov a vždy v posldenej tridsiatke je min 4-5 ľudí čo v krátkom čase vyhráli 2x ( momentálne za posledných 30dní je to 6 ľudí ). Tak ako to funguje ? to len taká otázka. :) :) :) :) :)
misiacik0308 napsal(a):
mne tiež príde zvláštne ako táto tombola funguje. Pred vyše 3omi rokmi som v priebehu 3och dní vyhral 2x a od vtedy nič :) :) :) :) čiže ubehlo vyše 1100 dní ale niejaká zrada v algoritme musí byť, lebo vždy keď si idem vsadiť pozriem si posledných 30 víťazov a vždy v posldenej tridsiatke je min 4-5 ľudí čo v krátkom čase vyhráli 2x ( momentálne za posledných 30dní je to 6 ľudí ). Tak ako to funguje ? to len taká otázka. :) :) :) :) :)
Pořád stejně. Se na to snad od začátku nesáhlo. Náhoda je prostě nevyzpytatelná.
Zdravím, chcel by som sa spýtať na tombolu. Bolo zvykom že sa vyhodnocuje každý deň. Za 22.6 a 23.6 nebola vyhodnotená a teraz je posledný výherca z 26.6. Niečo sa zmenilo? 😊
MarcoRS18 napsal(a):
Zdravím, chcel by som sa spýtať na tombolu. Bolo zvykom že sa vyhodnocuje každý deň. Za 22.6 a 23.6 nebola vyhodnotená a teraz je posledný výherca z 26.6. Niečo sa zmenilo? 😊
Je to rozbitý (viz diskuze vedle pokud tě zajímají technikálie) a dokud se nevrátím z nemocnice, tak to nemá kdo opravit.