Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jj to je Felicity, ale já jsem taky bloncka :D
Wooow, tak tohle jsem teda vážně nečekala, výhra ve Vánoční tombole je teda něco! :) :D
Ruthiee napsal(a):
Wooow, tak tohle jsem teda vážně nečekala, výhra ve Vánoční tombole je teda něco! :) :D
Ty kokos! :D
mno..já kupuji každej den dva tikety, co si pamatuju a furt nic :D asi nemám štěstí na hru ;) všem výhercům samozřejmě gratuluji
pedolka napsal(a):
mno..já kupuji každej den dva tikety, co si pamatuju a furt nic :D asi nemám štěstí na hru ;) všem výhercům samozřejmě gratuluji
Já vsázela něco mezi rokem a rokem a půl, než se mi poštěstilo, nevzdávej to :)
Drunk_Queen napsal(a):
Já vsázela něco mezi rokem a rokem a půl, než se mi poštěstilo, nevzdávej to :)
Když na to tak koukám, tak se to moc nevyplatí. :-D Dva tikety každý den celý rok vyjdou celkem na 1825 kreditů, a když jackpot bývá vždycky kolem sedmi, osmi stovek, tak nevím, nevím. :-D
moja štatistika:
Nákup tiketů do tomboly
-3688 kr.
Výhra v tombole
3936 kr.
ja som spokojný :D
lukascoolarik napsal(a):
Když na to tak koukám, tak se to moc nevyplatí. :-D Dva tikety každý den celý rok vyjdou celkem na 1825 kreditů, a když jackpot bývá vždycky kolem sedmi, osmi stovek, tak nevím, nevím. :-D
Náhodou jsem vyhrála už dvakrát! :D A tady rozhodně nejde o ty kredity, spíš o tu radost, když se ti podaří vyhrát... :D
inekafe napsal(a):
moja štatistika:
ja som spokojný :D
Kde to bereš? :D
Drunk_Queen napsal(a):
Kde to bereš? :D
tady přece ;D