Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak trvalo to asi len 2 1/2 roka a vyhrala som tombolu...hell yeah :D
phoboska napsal(a):
No jéje, gratuluju! A to jsi s tím ještě nedávno chtěla seknout :D
phoboska napsal(a):
A potom trvalo 2 a 1/2 dňa a vyhrala si ďalšiu :D Prezraď nám, koho treba podplatiť? :D
Lill napsal(a):
A potom trvalo 2 a 1/2 dňa a vyhrala si ďalšiu :D Prezraď nám, koho treba podplatiť? :D
Tiež som čumela ako puk :D No čo ti poviem, viem zaťahať za správne nitky :D
zajimalo by me jak se to losuje ... kdyz jsou nekteri schopni vyhrat 2x i 3x za mesic ...
psico napsal(a):
zajimalo by me jak se to losuje ... kdyz jsou nekteri schopni vyhrat 2x i 3x za mesic ...
O půlnoci se začíná s prázdnou tabulkou. Vždycky když si někdo koupí tiket, tak se vytvoří nový řádek s číslem tiketu. Na konci dne se spočítá počet tiketů a vybere se náhodně číslo z intervalu 0..počet tiketů. Člověk, co má tiket s tímto číslem vyhrává.
stanimir1 napsal(a):
No je ale zajímavý že vyhrávaj pomalu jedni a ty samý.
akoze nic v zlom, ale je mi velmi zahadne, ze niektory ako napr. inekafe za poslednych 35 dni vyhral tombolu uz 3x, niektori v pravidelnych intervaloch 2x a mne sa to este ani len obycajny raz nepodarilo....
toto uz fakt zavana niejakym podfukom.
odkedy som zacal hrat , pravidelne sledujem vyhercov. napr. Zaphyra vitaz 26/12 aj 29/12.
inekafe kocnom novembra a potom 07/12 a 28/12. a som presvedceny, ze keby tvorcovia SZ dali kompletny zoznam vyhercov za cely minuly rok , tak by sme boli sokovani.
misiacik0308 napsal(a):
akoze nic v zlom, ale je mi velmi zahadne, ze niektory ako napr. inekafe za poslednych 35 dni vyhral tombolu uz 3x, niektori v pravidelnych intervaloch 2x a mne sa to este ani len obycajny raz nepodarilo....
odkedy som zacal hrat , pravidelne sledujem vyhercov. napr. Zaphyra vitaz 26/12 aj 29/12.
inekafe kocnom novembra a potom 07/12 a 28/12. a som presvedceny, ze keby tvorcovia SZ dali kompletny zoznam vyhercov za cely minuly rok , tak by sme boli sokovani.
no to som sa aj ja divila, toho 26/12 som vyhrala prvýraz odkedy som na serialzone a 29 som sa čudovala, že čo to :D
misiacik0308 napsal(a):
Jasně, každej si vždycky Fruikovi napíše, kolikrát za rok chce vyhrát a kdy :). Bože. To nemyslíte vážně, že ne.