Diskuzní fórum

Tombola

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
19. 7. 2015 / 01:35:17 (před 9 roky)
off

Tak trvalo to asi len 2 1/2 roka a vyhrala som tombolu...hell yeah :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 7. 2015 / 12:33:50 (před 9 roky)
off
phoboska napsal(a):

No jéje, gratuluju! A to jsi s tím ještě nedávno chtěla seknout :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
22. 7. 2015 / 00:05:03 (před 9 roky)
off
phoboska napsal(a):

A potom trvalo 2 a 1/2 dňa a vyhrala si ďalšiu :D Prezraď nám, koho treba podplatiť? :D

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
22. 7. 2015 / 19:56:34 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

A potom trvalo 2 a 1/2 dňa a vyhrala si ďalšiu :D Prezraď nám, koho treba podplatiť? :D

Tiež som čumela ako puk :D No čo ti poviem, viem zaťahať za správne nitky :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
psico
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
21. 12. 2015 / 21:45:15 (před 8 roky)
off

zajimalo by me jak se to losuje ... kdyz jsou nekteri schopni vyhrat 2x i 3x za mesic ...

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 12. 2015 / 07:22:19 (před 8 roky)
off
psico napsal(a):

zajimalo by me jak se to losuje ... kdyz jsou nekteri schopni vyhrat 2x i 3x za mesic ...

O půlnoci se začíná s prázdnou tabulkou. Vždycky když si někdo koupí tiket, tak se vytvoří nový řádek s číslem tiketu. Na konci dne se spočítá počet tiketů a vybere se náhodně číslo z intervalu 0..počet tiketů. Člověk, co má tiket s tímto číslem vyhrává.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
stanimir1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 4. 2016 / 02:21:08 (před 8 roky)
off

No je ale zajímavý že vyhrávaj pomalu jedni a ty samý.

misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
2. 1. 2017 / 12:34:32 (před 7 roky)
off
stanimir1 napsal(a):

No je ale zajímavý že vyhrávaj pomalu jedni a ty samý.

akoze nic v zlom, ale je mi velmi zahadne, ze niektory ako napr. inekafe za poslednych 35 dni vyhral tombolu uz 3x, niektori v pravidelnych intervaloch 2x a mne sa to este ani len obycajny raz nepodarilo....

toto uz fakt zavana niejakym podfukom.
odkedy som zacal hrat , pravidelne sledujem vyhercov. napr. Zaphyra vitaz 26/12 aj 29/12.
inekafe kocnom novembra a potom 07/12 a 28/12. a som presvedceny, ze keby tvorcovia SZ dali kompletny zoznam vyhercov za cely minuly rok , tak by sme boli sokovani.

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
Zaphyra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
2. 1. 2017 / 13:12:43 (před 7 roky)
off
misiacik0308 napsal(a):

akoze nic v zlom, ale je mi velmi zahadne, ze niektory ako napr. inekafe za poslednych 35 dni vyhral tombolu uz 3x, niektori v pravidelnych intervaloch 2x a mne sa to este ani len obycajny raz nepodarilo....

odkedy som zacal hrat , pravidelne sledujem vyhercov. napr. Zaphyra vitaz 26/12 aj 29/12.
inekafe kocnom novembra a potom 07/12 a 28/12. a som presvedceny, ze keby tvorcovia SZ dali kompletny zoznam vyhercov za cely minuly rok , tak by sme boli sokovani.

no to som sa aj ja divila, toho 26/12 som vyhrala prvýraz odkedy som na serialzone a 29 som sa čudovala, že čo to :D

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
2. 1. 2017 / 13:13:08 (před 7 roky)
off
misiacik0308 napsal(a):

Jasně, každej si vždycky Fruikovi napíše, kolikrát za rok chce vyhrát a kdy :). Bože. To nemyslíte vážně, že ne.