Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Inekafe to tu určite manipuluje, to nemôže byť náhoda!
Ja som počul, že inekafe je Fruikov dobrý kamarát, takže tam bude pes zakopaný... A vraj mu potom tie kredity mení na reálne peniaze prevodom na účet... Takže asi preto furt vyhráva... Ale nechcem tu rozširovať takéto veci, ešte by mi dali banán...
All time výhry suma (včetně bonusových Vánoc, etc.).
Kam sa ja hrabem s tými mojimi 1312 kreditmi :D Asi teda budem musieť napísať Fruikovi, že kedy to chcem vyhrať a koľko, už som mu ohľadne toho dávno nepísala :D Inekafe je evidentne nenažraný a napísal mu 2x za jeden mesiac, hanbi sa :D
Tak to se svýma 3084 kreditama, koukám, píšu hodně málo. Budu to muset napravit.
Hmm, tak aspoň vidím, kam putují ty moje kredity za lístky. Ten systém musí byt cinklej;)
Rea_z1982 napsal(a):
Hmm, tak aspoň vidím, kam putují ty moje kredity za lístky. Ten systém musí byt cinklej;)
Jakej systém? Však to přiřazuje Fruiko.
Drunk_Queen napsal(a):
Jakej systém? Však to přiřazuje Fruiko.
Přesně tak. Vždycky jsem vzhůru do půlnoci a pak to rychle přepíšu. Bojím se, že jednou usnu a nevyhraje nikdo...
Tak si predstavte, trvalo to len ďalší rok a pol a vyhrala som tombolu :D To je úspešnosť :D
phoboska napsal(a):
Tak si predstavte, trvalo to len ďalší rok a pol a vyhrala som tombolu :D To je úspešnosť :D
You bitch. :D Ja som vedel, že máš s Fruikom nejakú dohodu, toto nemôže byť náhoda! ;'DDD