Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
You bitch. :D Ja som vedel, že máš s Fruikom nejakú dohodu, toto nemôže byť náhoda! ;'DDD
Rich bitch :D
Wow, emma53 vyhrala 2x za 4 dni? No, sadám si a čakám na oficiálne zahájenie trollingu. :'D Kto to bude tentokrát? Dámy a páni, je to vaše. ;D
inekafe napsal(a):
Wow, emma53 vyhrala 2x za 4 dni? No, sadám si a čakám na oficiálne zahájenie trollingu. :'D Kto to bude tentokrát? Dámy a páni, je to vaše. ;D
Píšeš, jako by výhra někoho dva dny po sobě tady byla něčím výjimečným...
inekafe napsal(a):
Jako pardon, ale tady je to už tak zkorumpovaný, že by se nebylo čemu divit, kdyby začla vyhrávat dennodenně.
Rea_z1982 napsal(a):
Píšeš, jako by výhra někoho dva dny po sobě tady byla něčím výjimečným...
Veď nie. Lenže ja aspoň rozumiem tomu, že to vyberá algoritmus a že sa to proste stať môže, nevzrušujem sa nad tým... Ale vždy si "rád" prečítam tie konšpiračné teórie ostatných. :'D
inekafe napsal(a):
Veď nie. Lenže ja aspoň rozumiem tomu, že to vyberá algoritmus a že sa to proste stať môže, nevzrušujem sa nad tým... Ale vždy si "rád" prečítam tie konšpiračné teórie ostatných. :'D
To víš, že je to uhranutý! Ale musím začít víc sázet. Teda tady:-)
Zdravim
Neda mi to, aby som za prve, priznal si chybu, ze som sa mylil v objektivite tejto hry. Sam som spochybnoval jej poctivost. A za druhe, verte mi, citim sa zvlastne, ze som to ja , co vyhral tombolu 2x za 8 dni. a to pred tymito dvoma vyhrami, este asi 1,5 mes som vyhral tiez. Netusim ako to losuju, fakt. Takze SZ , velke soryy .no trosku update: vážne , opat som vyhral tombolu, dakujem , ale uz to je vala :) :) :)
Hezký aprílový bonus. Jenom se divím, že to pořád trvá. Vyhrál jsem 10 000 kreditů :)
Od 4.8. je tombola nějaká pokažená, nechcete se na to někdo podívat a opravit ji? :)
V rámci testů jsem provedl předčasné losování s tím, že dnes budou dvě a evidentně to funguje. Jel o půlnoci server? Jinak nevím, kde by mohla být chyba.
Edit: Jsem odstraňoval v poslední době docela dost aktivních účtů na žádost majitelů. Tak jestli to byli výherci, kteří se z toho zbláznili, tak je možný, že pak nejsou vidět. Ale ta pravděpodobnost mi přijde malá.