Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No celkově to asi nějak blbne - každý den se přihlásím a kouknu na tombolu a mám tam "Už máš na dnešek koupené 2 tikety" - i když jsem ještě nekupovala... A odhadem je to taky od toho 4.8.
Vendy01 napsal(a):
No celkově to asi nějak blbne - každý den se přihlásím a kouknu na tombolu a mám tam "Už máš na dnešek koupené 2 tikety" - i když jsem ještě nekupovala... A odhadem je to taky od toho 4.8.
Je to tak, už několik dní mám mít vsazeno a přitom sázet nemůžu. Taky až dnes po několika dnech se tam objevil výherce. Předtím tam nebyl žádný.
Jak píše Vendy01, nic jsem nekupoval, ale prý mám už vsazeno... :)
Navíc třeba na
https://www.serialzone.cz/giftshop/tombola/
https://www.serialzone.cz/tradegame/
mi prohlížeč píše, že část webu není zabezpečená, jinde je to v pořádku. Nevím, jestli to souvisí... ;)
Mám týž problém. Už několikátý den po sobě mám nakoupeno, a tak nemůžu kupovat další den. Fruiko v jiné diskuzi o tombole psal, že zadal včera ručně jedno zkušební losování navíc, takže ten den budou dva výherci, ale je tam jen ten jeho jeden. Tak to vypadá, že se částka ani kupci nenulují, ale jen se přidávají ti, kteří si v posledních dnech ještě nekoupili lístky.
Litocha napsal(a):
Mám týž problém. Už několikátý den po sobě mám nakoupeno, a tak nemůžu kupovat další den.
Taky tak :-(
Litocha napsal(a):
Fruiko v jiné diskuzi o tombole psal, že zadal včera ručně jedno zkušební losování navíc, takže ten den budou dva výherci, ale je tam jen ten jeho jeden.
To nebyla jiná diskuze, je to tady na předešlé stránce. Bohužel, jak píšeš, nic se tím nevyřešilo...
Je to rozbitý a fakt nevím proč. Když to vylosuju ručně, tak normálně funguje. Jakoby se rozbil cron (plánovač), ale v logu nic není.
Tak dnes jsem mohla bez problému nakoupit. Sláva, vypadá to, že už to funguje.
tiež nakúpené =D
Otázka je, jestli to něco vylosuje.
A nevylosovalo.