Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj všem,
na SerialZone mi chybí, že se u odkazů na seriály nezobrazují žádná hodnocení. Jelikož máme všichni pěkně přehledně v profilu seznam vlastních hodnocení, napsal jsem si nedávno tzv. "userscript", o který bych se s vámi chtěl podělit, a který k odkazům přidává, jak jsem si je ohodnotil a označil.
V článcích a dalších sekcích tak rázem vidím, jestli je tam něco k seriálu, který mě (ne)zajímá, nebo který ještě neznám. V případě SARSu nebo "Statusy seriálů" je dobře vidět, kdy si připravit oprátku, nebo zapít dobré výsledky. A pokud navštívím hodnocení jiného uživatele, tak je ihned vidět rozdíl v hodnoceních.
Tady je menší ukázka:
Pokud chcete také tuto drobnou vychytávku, pak v případě Firefoxu potřebujete rozšíření Greasemonkey a v případě Chrome Tampermonkey (u ostatních prohlížečů musíte tuto vychytávku oželet). Tato rozšíření umožňují běh userscriptů.
A jako druhý krok klikněte na následující odkaz a potvrďte instalaci userscriptu.
https://userscripts.org/scripts/source/288439.user.js
To je celé :)
Pokud vás zajímá zdrojový kód userscriptu, můžete si ho prohlédnout a upravit přímo v Greasemonkey a Tampermonkey nebo na této stránce.
Hodnocení si userscript aktualizuje sám jednou denně, nebo můžete ručně přes odkaz "Obnovit hodnocení" v horním menu stránky. Číslo v závorce je průměrné hodnocení všech ohodnocených seriálů. Hodnocení se zobrazují jen když jste přihlášeni.
Pokud narazíte v článku na odkaz, kde chybí vyobrazené hodnocení, pak je odkaz buďto špatný, a nebo používá alternativní URL než samotný profil seriálu. Alternativní URL mi sem můžete nahlásit, přidám ho do userscriptu.
New URL: http://userscripts-mirror.org/scripts/source/288439.user.js
Teda asi. :-)
Super vychytávka! Díky :))
Neví jen někdo, co znamenají ta procenta u "Obnovit hodnocení"?