Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mezi kým by podle vás proběhl ten vůbec nejlepší možný rozhovor, ta vůbec nejlegendárnější hádka a které postavy byste nejraději viděli dohromady, ač hrají v úplně odlišných seriálech?
Za mě:
Hádka mezi Dr. Housem, Sheldonem Cooperem a Dr. Brennanovou.
Něco tak geniálního a ironicky vtipného si lze jen těžko představit, no ne?
HonZajs000 napsal(a):
Mezi kým by podle vás proběhl ten vůbec nejlepší možný rozhovor, ta vůbec nejlegendárnější hádka a které osobnosti byste nejradši viděli dohromady, ač hrají v úplně odlišných seriálech?
Za mě:
Hádka mezi Dr. Housem, Sheldonem Cooperem a Dr. Brennanovou.
Něco tak geniálního a ironicky vtipného si lze jen těžko představit, no ne?
To zní skvěle :3. Já, protože jsem to já, bych k nim připojila Doctora, protože rozhovor Doctora s těžce racionální Brennanovou by byl určitě zajímavý zážitek :-D. Navíc s Housem a Sheldonem by se to fakt strhlo v něco neuvěřitelného :-D.
L.e.e.n.e.e napsal(a):
To zní skvěle :3. Já, protože jsem to já, bych k nim připojila Doctora, protože rozhovor Doctora s těžce racionální Brennanovou by byl určitě zajímavý zážitek :-D. Navíc Housem a Sheldonem by se to fakt strhlo v něco neuvěřitelného :-D.
A představ si ještě špetku Sherlocka a ironické postřehy Mentalisty - OMG, to bych prostě musel vidět. :-)
HonZajs000 napsal(a):
A představ si ještě špetku Sherlocka a ironické postřehy Mentalisty - OMG, to bych prostě musel vidět. :-)
A uprostřed tohoto davu si představte nehybně stojícího Dextera, těkajícího očima z jednoho na druhého, který by celou hádku komentoval prostřednictvím svých interních myšlenek ;-)
K dokonalosti už pak chybí jen nečekaný příchod Joeyho Tribiani, který by všechny umlčel nějakou famózní hláškou :D
Ajka napsal(a):
A uprostřed tohoto davu si představte nehybně stojícího Dextera, těkajícího očima z jednoho na druhého, který by celou hádku komentoval prostřednictvím svých interních myšlenek ;-)
K dokonalosti už pak chybí jen nečekaný příchod Joeyho Tribiani, který by všechny umlčel nějakou famózní hláškou :D
ja by som si tam ešte vedel predstaviť Jima(Pegginho psa z Mike and Molly) a Salema(hovoriacu mačku zo Sabriny, mladej čarodejnice), ako tam spolu sedia na nejakom gauči a Salem to komentuje pre Jima(príp. by sa mohol rozprávať so spomínanými postavami, keďže vie hovoriť a je tiež dosť prefíkaný) a Jim hádže tie jeho neuveriteľné pohľady ako v seriáli :D skvelo vycvičený pes, to sa musí uznať :D
Další monumentální rozhovor by byl mezi Homerem Simpsonem a Fryem z Futuramy, kde by hladina IQ byla opravdu vysoká.
Mám další!
Zkuste si představit Dextera versus George z Dead Like Me.
To zaryté mlčení plné interních myšlenek a sarkasmu na téma smrt... XD
Ti dva mají ve své podstatě víc společného, než by se na první pohled mohlo zdát.
Mě jen tak napadlo třeba Lorelai Gilmoreová, která mluví neskutečně rychle, a Cleveland z Family Guy
Ajka napsal(a):
Mám další!
Zkuste si představit Dextera versus George z Dead Like Me.
To zaryté mlčení plné interních myšlenek a sarkasmu na téma smrt... XD
Ti dva mají ve své podstatě víc společného, než by se na první pohled mohlo zdát.
Tak tohle mě dostalo, super představa :D