Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Založil jsem si na tété stránce účet, ale nerozumím tomu, jak si zde nějaký seriál přehrát. Třeba bych chtěl sledovat druhou řadu seriálu Impérium mafie v Atlantic City, ale ukáže se mi jen titulní stránka a žádné možnosti si tento seriál přehrát. Může mi prosím někdo tady poradit jak na to? Předem děkuju.
grosjean28 napsal(a):
Založil jsem si na tété stránce účet, ale nerozumím tomu, jak si zde nějaký seriál přehrát. Třeba bych chtěl sledovat druhou řadu seriálu Impérium mafie v Atlantic City, ale ukáže se mi jen titulní stránka a žádné možnosti si tento seriál přehrát. Může mi prosím někdo tady poradit jak na to? Předem děkuju.
Viz FAQ, pane kolego.
kde všichni berou, že tohle je web na sledování seriálů?
ševča napsal(a):
kde všichni berou, že tohle je web na sledování seriálů?
Nevím, ale poslední dobou je to opravdu dost rozmohlý nešvar. To máš pravdu.
ahoj mám dotaz k seriálu Zákon a porádek:útvar pro zvláštni beti aneb Law and Order:SVU.Pozerala sem všechny série od 2 do 12 série.A teraz chodí 12 rada v telke.Nevíte náhodú či tiež 13 rada už je zdabovaná? či pujde do TV po tej dvanástke? alebo či nevíte náhodú kde ju v prípade že ju neodvysílajú stáhnem v cz dabingu prosíím??????! milujem tenhle seriál. dekuju moc za akúkoliv odpoved
ahoj všem nevím kde najdu výsledek losování z 19.8.soutěž byla o knížky the 100,poradíte někdo prosím dík
Iva Nemastilová napsal(a):
ahoj všem nevím kde najdu výsledek losování z 19.8.soutěž byla o knížky the 100,poradíte někdo prosím dík
Nemá to ani tak přímo spojitost se serialzone, ale právě tady jsem to hlavně používala a tady mi to chybí, tak jsem si říkala, že třeba budete někdo vědět. Nevím, jestli je na to doplněk, nebo se to někde nastavovalo, najít se mi to nedaří. Používám Mozillu a dříve jsem měla funkci, že když jsem najela na nějaký odkaz, zobrazovala se mi adresa, kam to vede. Výborné to bylo v sekci titulek, kdy jsem přímo u nejnovějších mohla vidět, od koho ty titulky jsou a nestáhla jsem si třeba omylem slovenské či nějaké špatné - nehrabala jsem body titulkářům, od kterých titulky nepreferuju. Po znovuinstalaci windowsu mi to nedělá a nevím, jak jsem na to kdysi přišla.
Nevíte někdo?
grosjean28 napsal(a):
[citace=si16666][/citace]
https://www.serialzone.cz/web/faq/